Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajban vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Baratnőmet eljegyeztem. De idő közben pár hét alatt rájöttem mégsem tudnám vele leélni az életem. Sok a veszekedés, nem tudjuk megbeszélni a problémákat, én már szeretnék gyereket, ő viszont azt mondja várjunk még, nem beszél a közös jövőről, ha felhozom neki, pl milyen házunk lesz stb és a gyerek. Emiatt elbizonytalanodtam, és ki szerettem belőle. Hogy mondjam meg neki? Ezen kívül most megismertem valakit aki megfogott, de nem emiatt szakitanék. Ez csak egy újabb megerősítés, hogy nem elég erős a kapcsolatunk,hogy valaki másra is felfigyeltem.
Minél hamarabb beszélj vele. Ha esetleg erősködik, hogy maradjatok egymás mellett, meséld el neki a randidat. Garantáltan elmegy a kedve tőled. Te is jófej vagy, hogy kapcsolatban vagy de mással randizol, hogy kiderüljön ő "milyen hatással van" rád. Ezt a kapcsolatot kár folytatni.
2020. aug. 14. 08:29
12/27 anonim válasza:
Természetes, hogy nem tudod jó szívvel feleségül venni, hiszen megcsaltad és lelkiismeretfurdalásod van, ha megtudja más lányokkal randizol ő is fontolgatná a szakítást. Szerintem inkább örüj annak, hogy nem akart gyereket, másképp most terhesen vagy már gyerek mellett dobbantanál tőle most, vagy pár év múlva. Meséld el neki mi történt, és megkönnyíti a döntésed.
2020. aug. 14. 08:30
13/27 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg csak beszelgetes volt. Amugy is fontolgattam a szakítást mivel soha nem volt egy jovovel kapcsolatos kijelentése eljegyzes után. Mindig lekavart mikor a gyerek temat felhoztam. Plusz hogy hatással volt ram a másik lany ez is azt jelenti hogy nem eleg eros a kapcsolatunk. Amugy meg a gyurunek se orult igazan mert mondta hogy ez is korai meg. Ez is rosszul esett
2020. aug. 14. 08:36
14/27 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt, hogy a gyűrűt is korainak gondolja?
2020. aug. 14. 08:47
15/27 A kérdező kommentje:
Egy hónap,de regebben mar jartunk is evekkel ezelott.
2020. aug. 14. 08:52
16/27 anonim válasza:
Szerintem is túl korai volt.
De most még könnyen visszaléphetsz, a válás nehezebb.
2020. aug. 14. 08:55
17/27 anonim válasza:
Kedves 11 es! Az már csak következmény hogy mással randizott a kérdező, amitől ugyebár méginkább megerősödött benne a gondolat, hogy egy szar kapcsolatban senyved jelenleg. Teljesen természetes hogy egy szar kapcsolatban elkezdünk kinyílni a világra.
A kérdező nem átlépni akar a másik kapcsolatba, hanem otthagyni készül a párját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!