Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A segítség bajban vagyok-jelzé...

Puffinlekvár kérdése:

A segítség bajban vagyok-jelzés mennyire van használatban fénnyel és hogyan működik, miből ismerem fel?

Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy érted S.O.S.?

Lemorzézva láttam filmben.

2020. febr. 4. 12:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Találtam egyik telefonon ilyen vészvillogást, mintha Morse lenne, nem ismerem a Morse abc-t,de logikusnak tűnik,hogy SOS. Nem úgy érzem,hogy ezt felismerjék, meg tudnám különböztetni egy sima biciklivilágítástól,mert nem is hallottam eddig ilyesmiről.Ezt szokták használni? Nagyon nehéz volt kikapcsolni a funkciót, addigra 3x leütöttek volna, ha éles helyzetben használom. Hogyan ismerem fel, hogy segítséget kér valaki?Van egyes telefonokon hogy hangerő gombot kell nyomni x alkalommal és segélyhívást küld telefonszámra, ez létezik még?
2020. febr. 4. 12:43
 3/5 A kérdező kommentje:
#1. Úgy vélem, igen, ennek van értelme. Mondjuk én ugye saját készüléken láttam, így nehezebb átkonvertálnom, hogy pl. Szemből látnám, van iránytévesztésem is...Úgy tűnt, megszakításokkal világította az üzenetet. Mondjuk remélem, nem lesz szükség erre a tudásra,de érdekel,hogyan működik! Mondjuk, ha nem találom a funkciót, akár zseblámpával is lehet, érdemes lenne tudni a kódot!
2020. febr. 4. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire van használatban: azt nem tudom.

Három rövid három hosszú három rövid.

2020. febr. 4. 12:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi #4!
2020. febr. 12. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!