Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van egy ismerősöm, akiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy ismerősöm, akiért aggódok, hogy nem teljesül a vágya. Nem az én sztorim, de foglalkoztat, hisz folyton találkozunk. Lenn leírom. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A lány 27 éves, a fiú 31. Olyan 4 éve vannak együtt. Szerettek volna gyereket, próbálkoztak, megfogant, megszületett, még nincs fél éves. Cuki kis lány babóca. Szeretnének venni saját házat, hogy ne más zsebébe menjen a lakbér, hanem a sajat zsebükbe a törlesztőrészlet.

A lényeg, hogy mikor a lány bejelentette, hogy terhes, mindenki a házasságról kérdezte. Ő azt mondta, anélkül is meg tudja szülni, aztán majd később, ha a párja méltóztatja megkérni, akkor majd egybekelnek. Nem mintha évek teltek volna el, de azóta se kérte meg. Kis szertatásuk lenne, semmi fényűző, szóval felesleges halogatni. Ha meg kényelmetlen lenne az esküvő pici babával, akkor is, egyfajta ígéretként, meg lehetne kérni a kezét... Mégse kéri meg. Látom, a lányon, hogy szeretné, és ezt a pasija is tudja, mégse. Miért? Mire vár? Ott az imádott nője, az imádott lányával, tudja, mit szeretne a barátnője, gyermeke anyja, mégse lép. Miért?

Azt mondja a lány, hogy nem nézi ki a barátjábóm, hogy megkéri, mert egyáltalán nem romantikus. Azt meg magam is tudom a barátjáról, hogy egy végtelenül laza gyerek. Na de nem kéne uralkodni a laza leszaromságon meg az antiromantikusságon, és megkérni a szerelme kezét? Egyertelműen imádja a lányt, meg a lányát, mégse jegyzi el. Nem értem. Egyáltalán nem házasságellenes a pali, vagy ilyesmi. Csak nem lép. Miért?

Visszaugorva oda, hogy nen romantikus a lány elmondása szerint a barátja. Láthatóan ez is zavarja. Sokszor mondja a lány, hogy neki nem kell nyáladzás. Ez alapján úgy hangzik, mintha passzolnának e téren. Mégis sokszor panaszkodik a lány, hogy a barátja lehetne figyelmesebb, néha lehetne törődőbb, stb.

2020. aug. 11. 04:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
45%

Hát, azért a te barátnődnek lenni sem semmi.

Így kiteregetni valaki "szennyesét" a gyakorin és kibeszélni.

Remélem, egyszer visszakapod!

2020. aug. 11. 19:32
 22/23 anonim ***** válasza:
50%

Tényleg nincs életed, azért vagy ennyire az állítólagos barátnődével elfoglalva. 😂😂 Még a szexuális életükbe is belemászol. 😒 Egyébként ha ennyire "jó parti" az az ember, hogy se romantika, se munkakedv nincs benne, miért akarod annyira, hogy elvegye a csajt? Süt belőled a rosszindulat. 😵

S bár továbbra sem értem, hogy mi közöd az egészhez, a "Mi tartja a vissza a férfit a házasságtól?" kérdésre az a válasz, hogy az, hogy NEM AKARJA elvenni a barátnőjét. 😱 A csaj már így is mindent megadott neki házasságon kívül, még a gyereket is megszülte. Minek venné el?

2020. aug. 12. 10:51
 23/23 anonim ***** válasza:
42%
20# nekem nem volt érthető.
2020. aug. 12. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!