Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikortol gondoltatok “komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortol gondoltatok “komolyan” a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Ti mikortol ereztetek azt hogy hivatalosan is osszekotnetek az eleteteket? Mi az az ido vagy esetlegesen feltetel amikor eljegyeztetek egymast/osszehazasodtatok/ elettarsi kapcsolatot irtatok ala?

Az en gondolatom es eletem az jelenleg ugy all, hogy 24 eves vagyok, Parom 35. O az elejen kozolte hogy szeretne majd gyereket rovid idon belul. En pedig ekkor mondtam hogy nalam elosszor van eskuvo de ha mas nem akkor is annak a jelet szeretnem latni hogy komolyan gondolja velem. (Gyuru min.) kozeli ismeroseink ragjak is a fulet hogy mikor gondolja ugy hogy engem felesegul vesz? Ezt sokszor akkor is kerdezik tole a ferfi ismerosok mikor en is ott vagyok es sokszor valami szarkasztikus humorral elvicceli. En pedig nem hagyom annyiban visszaoltom ugyanebben a stilusban a gyerekkel. ( van hogy viccelodik ilyennel is masok elott mikor beszelgetunk hogy megkerdezi otszor terhes vagyok e.)

A tobbiek volt hogy rakerdeztek nala hogy benne lennek e en az eljegyzesbe es mondtam hogy igen mert szamomra az jelentosseggel bir es ugy erzem tart ott a kapcsolatunk. O mindig elvicceli.

Sajnos vannak egyeb aprosagok a kapcsolatunkban ami idorol idore de feluti a fejet es egyszeruen szarunk arra amit ezzel kapcsolatban a masik mondd. ( ezek aprosagok de akkor is igy van.) es most erett meg ra bennem a gondolat hogy ket felnott modjara megbeszeljuk mit is varunk a masiktol mert nekem igenyem van az eljegyzesre eskuvore meg gyerek elott, neki pedig mi errol meggyozodese mert ha hezital velem kpcsolatban akkor nem biztos hogy egymast kerestuk es nem erdemes rabolnunk egymas idejet barmennyire is banhatnank ezt.

Szerintetek?

Legyszives ertelmes valaszokat irjatok, en is normalisan probaltam leirni a gondolataimat, es a kerdojeleket a fejemben. Elfogadom ha mas velemennyel vagy te es ezt le is irod de kerlek azt vedd figyelembe hogy az en latasmodom mi es aszerint probalj nekem tanacsot megfogalmazni.

Nagyon koszonom a valaszokat!

2020. júl. 23. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Számomra 1 év után korai lenne egy eljegyzés, de adott szituációtól függ, mert mondjuk mást jelent 1 év akkor, amikor a nő 24 éves, és mást akkor, amikor mondjuk 34, és vannak gyerekvállalási tervek is.

Viszont a helyedben annyira nem reménykednék eljegyzésben. Nekem nem kellene olyan férfi, aki a velem való esetleges házasságán "szarkasztikus humorral" viccelődik. Másrészt 11 évvel idősebb nálad, és láthatóan eddig is csak élettársi kapcsolatokban gondolkodott.

2020. júl. 24. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
58%
Mi 40N és 43F fél év után költöztünk össze. Ő már a legelső randin megmondta, hogy nem akar többször házasodni, mivel az első feleségétől elvált és azt a stresszt nem akarja még egyszer átélni. Én mondtam neki, hogy én azért szeretnék később házasodni. Másfél évig egy szót sem szólt, aztán odaállt elém és azt mondta, hogy pár év múlva, ha még mindig ilyen jól megleszünk, esetleg el tudja képzelni az esküvőt. Szóval szerintem 1 év az nagyon kevés. Még sem ismerted még őt igazán.
2020. júl. 24. 14:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi 10 éve vagyunk együtt, még 24 voltam mikor összejöttünk. Anno màsfél év utàn hàzasodtunk össze.:)

A kezemet hamar, 2,5 hónap utàn megkérte. Semmi kétségem nem volt, ( egyikünknek sem) hogy összetartozunk, és együtt fogjuk leélni az életünket😊 bàr ezt màr az elején is éreztük.

Anno volt egy vőlegényem, vele pl nem éreztem ezt. Megkért ugyan, de nagyon hàrította az egész hàzassàg- esküvő témàt, viszont a gyerekvàllalàssal szívta a véremet, hogy legyen gyerek. Nagyon Meg is bàntam hogy igent mondtam. Nem illettünk össze. 10 hónap utàn el is hagytam.

Őszinte leszek. Nekem semmi bajom azzal ha valaki nem akar hàzasodni valami miatt. Magànügy. De akkor 1000% hogy nem egymàst keressük.

Nekem igenis igényem volt/ van arra, hogy ne egy pasim csajom kapcsolatban éljek x év utàn is, mert egész egyszerűen nekem ez kevés lenne. Nekem ez fontos, hogy egymàs csalàdtagjai legyünk hivatalosan. Én csak azt tudtam komolyan venni, és elköteleződni, aki szintén így szeretne élni, amellett hogy passzol a személyiségünk, megvan a kölcsönös igazi szerelem és vonzalom.

Mi pl gyereket nem szeretnénk egyàltalàn, és egyikünk se ment volna hosszútàvon olyannal kapcsolatba aki akar. Ahogy olyannal se, aki együtt éldegélve képzeli el az életet hàzassàg nélkül.

Amiket írsz, az alapjàn én a helyedben elengedném. Ha neked fontos a hàzassàg, vele időpocsékolàs a kapcsolat....szerintem kb esélytelen, hogy ebből hàzassàg lesz. Eléggé ellene van a pasid.

2020. júl. 25. 01:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Exem és köztem volt 12 év. 19 voltam mikor összejöttünk és 22 mikor szétmentünk. Ő nagyon akart gyereket, de én is úgy voltam, mint te. Házasság majd gyerek. Ahogy teltek az évek egyre jobban rájöttem, hogy sose leszek feleség mellette. Egyszerűen nem volt érett és szerintem hasonló lehet a párod az exemhez (találgatok). Majd mikor már többször elutasítottam a vágjunk neki a gyereknek elhagyott egy nála 3 évvel fiatalabb nőért, akinek volt egy 1 éves kisfia. Úgyhogy mihamarabb beszélj vele, mert ha nem ugyanaz az elképzelés akkor jobb minél hamarabb búcsútinteni

24L

2020. júl. 27. 00:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Én rákérdeztem páromnál kb. 12 év után, hogy hogy-hogy nincs még leánykérés :D mivel neki sosem ment a romantika, így mindig ódzkodott megkérni a kezem, mert félt, hogy elrontja, nem lesz megfelelö számomra, stb., szóval közösen beszéltük meg, hogy szeretnénk esküvöt és egymással képzeljük el a jövönket.

Talán a te párod is csak viszolyog ezektöl a nagy szavaktól, a nagy gesztusoktól, föleg, ha ezt a hétköznapokban nem is nagyon gyakorolja, ezért próbálja elvenni az élét, a komolyságát az elvicceléssel.

2020. júl. 30. 15:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi 6éve vagyunk együtt házasság gyerek nélkül; bár ez lassan már egymás mellett élés lett..
2020. aug. 13. 19:55
 17/18 anonim ***** válasza:
36%

Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy miért kell lepontozni az embert, ha nő létére nem gondolja, hogy egy darab papírtól lesz az ember "család" a párjával.

Jobb volna, ha úgy házasodnék, hogy "legfeljebb elválunk, ha mégsem jön be"?

Vagy jobb volna, ha még 40 évesen is a MrTökéletest várnám, gyerekek nélkül, macskát tenyésztve, mert "nehogy csonka családban nőjenek fel a gyerekeim"?

Az én apám 8 éves koromban öngyilkos lett. Nem akart elválni, ő is a hagyományos családmodellben hitt. Én határozottan úgy gondoltam, már gyerekként is, hogy boldogan cseréltem volna bármelyik külön élő szülős családdal...

Túl sok Disneyt néztetek. Az esküvőtől nem lesz herceg a békából, örök szerelem meg legfeljebb a török sorozatokban létezik. A szép családi idillt pedig bármikor robbanthatja egy kapuzárási pánik, lerombolva a szépen felépített látszatot.

2020. aug. 15. 09:57
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
A te pàrod ugyan olyan mint az enyèm!! Hitegetni tudnak össze vissza de tenni valamit a kapcsolatért azt màr nem! Mindig a jobbra vàrnak! De aztàn kèsőbb rà jönnek hogy kàr is volt vàrni ennyit! De minek vannak fèrfiak a földön..! Nem is èrtem! (Tisztelet a kivètelnek)
2020. aug. 16. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!