Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év korkülönbség van közted és párod között?
Majd egy rövid beszámolót azért kérünk a randiról :-)
Remélem jól sikerül,dehát miért is lenne rossz? :-DD
Jujj,én is első randit akarok :-DDD az olyan jóó...
Én másfél hónapja töltöttem a 19-et (L), ő 28 lesz decemberben. Akárki ránk néz, vagy velünk beszél nem veszi észre a korkülönbséget. A párom 21-nek néz ki, maximum 24-nek. Nagyon jól kijövünk egymással, én hozzákomolyodom, ő pedig hozzámfiatalodik. :)
Vágj csak bele nyugodtan :))
22N 32F
Nagyon jól működik, ami kicsit rázósabb a gyerek kérdés. Akarunk. Nem egyet. De én még "nem érek rá". 25-26éves koromig tanulok. Utána kéne rendes munka is. Na de, mi lesz akkor, negyven lesz, mire az ELSŐ megszületik? 60 lesz, mikor érettségizik az ELSŐ gyerek? Nyugdíjas lesz, mikor egyetemre kell járatnunk őket? De mindegy, ettől függetlenül házasodunk! :)
No hogy sikerült a randi?
Köztünk egyébként 11 év van. Én 24 vagyok, párom 35. 19 voltam, mikor megismertem, és bevallom őszintén, akkor nem szerettem volna 30 éves pasit. Kb egy év kellett mire beadtam a derekam. Azóta együtt vagyunk, gyűrű van az ujjamon és ma fél éves a kisfiunk!
Ha esetleg a lány nem ugrik rögtön a nyakadba, ne keseredj el! Az én párom is kitartó volt, nem adta fel az első kudarc után, és lám, meglett az eredménye!
Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!