Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év korkülönbség van közted és párod között?
13 év (17L 29F,élettársak,másfél éve)
ha egyforma a gondolkodásotok,és megértitek egymást,miért ne? :)
Én is 23 éves vagyok, mint te és a barátom csak egy évvel fiatalabb (30 éves) a "kiszemeltednél".
Most voltunk 1 évesek és nagyon boldog vagyok vele :).
Nem sok az a 8 év, ebben a korban már nem számít annyira.
A szüleim közt pl. 12 év van és már közel 20 éve együtt vannak.
L/23
Nálunk is hasonló: köztünk 9 év-1 nap van, én most 22 vagyok, ő pedig 31. Semmi problémát nem okoz, én speciel meg sem érzem ezt a 9 évet. Benne viszont szerintem jobban ott van a "félsz", hogy mi van, ha rádöbbenek, hogy nem éltem még ki magam.Hülyeség, mert már én is hosszútávra tervezek.
Nem akadály, hidd el!
22/l
12 év
19/L és 31/F
Persze,vágj bele!! :-) Sosem lehet tudni,hogy egy tőled idősebbel nem lesz jobb-e a kapcsolatod,mint egy veled egykorúval.
Próbáld meg ;-)
12 év úgyszintén :)))
Inkább nem írom le az én koromat,mert akkor jönnének a szebbnél szebb írományok :D
Én 23/L a párom 25/F éves.
Nyugodtan vágj bele,nem sok az a 8év.Van egy ismerősöm aki 23/N éves és 54 éves a pasija,van 3gyerekük,de tényleg szeretik egymást,nem a pénze miatt van vele a csaj,mert a pasinak nincs pénze és nem is volt.
Vágj bele!Nem sok az a 8év!
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon aranyosak vagytok!:))
Holnap lesz az első randink! JAj, már alig várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!