Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tenném kötelezővé az EGY NAP című filmet?
A kérdés nyilván csak azokhoz szól, akik látták a teljes filmet, ha te nem láttad, akkor ne olvass tovább, pláne ne kommentelj! Köszönöm!
Szóval van ez a film: [link]
Bevallom, hogy felnőtt férfiként is felkavart, és ciki vagy sem...igen, megkönnyeztem.
Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért mennek bele nők ebbe, mármint a családanya szerepkörbe, a szeretői lét helyett.
A lényeg, csak én érzem azt, hogy KÖTELEZŐEN meg kellene néznie mindenkinek az eljegyzése után és még az esküvő előtt?
Sajnos ez a valóság. Sok ilyen van, a kiutat kell megtalálni ebből. Akár együtt, akár külön. Az, hogy együtt maradnak, de közben külön utakon járnak, nem megoldás semmire.
Jó film arra, hogy tudja egy nő ma Magyarországon átlag mire számíthat. Időben felismerje és tudjon ellene tenni.
12.-nek.
Nincs és nem is volt soha nejem, nem is lesz. Túl sok legatyásodott, piás, elvált palit láttam.
A nők úgysem tanulnának belőle, hiszen a saját szüleik példájából sem tanulnak...sőt, a saját korábbi kapcsolataikból sem.
Nem kell és nem is szabad mindenkit megmenteni, főleg nem önmagától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!