Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie, mire a Férfi megkéri egy Nő kezét?
4 hónapja vagyunk együtt a párommal és nagyon szeretem Őt. Vele tervezem a családot, gyerekeket, mindent! :-)
Nagyon szeretném, ha megkérné a kezem, de nem akarom nyomasztani, Ő nem is tudja a gondolataim, és hogy mik a terveim hosszútávon, nem akarom elijeszteni!
Hagyni akarom hogy magától lépje meg...
Csak kíváncsi vagyok, Nektek mennyi idő után kérték meg kezeteket? :-)
35L
Kedves utolsó, hány éves vagy?
Tényleg nem vágysz rá és nem zavar?
Engem nagyon zavarna, de lehet, hogy csak amiatt, mert a környezetemben minden barátnőmnek már megkérték a kezét és valószínűleg ez befolyásol engem! :((( De ugyanakkor vágynék is rá, na! Ez az igazság.
Èn 24
Kicsit zavar de hàt, nincsen màs...Nem fogom rà tuszkolni ami eszèben sincsen.
Persze, azt nem is szabad! Annak magától kell jönnie!
Kívánom, hogy megtörténjen! :-)
jó hogy nem már 10 évet írtok. Persze ha nyuszi a férfi és más lány is a listáján van még akkor lehet. De 35 évesen....gondolkodj már...megkéri a kezed 38 évesen, lagzi 39 évesen. Gyerek 40+ évesen.
Ha két fél találkozik első pillantásra kiderül mennyi idő kell. Szerintem ennyi idősen fél év max. totál max 1 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!