Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie, mire a Férfi megkéri egy Nő kezét?
4 hónapja vagyunk együtt a párommal és nagyon szeretem Őt. Vele tervezem a családot, gyerekeket, mindent! :-)
Nagyon szeretném, ha megkérné a kezem, de nem akarom nyomasztani, Ő nem is tudja a gondolataim, és hogy mik a terveim hosszútávon, nem akarom elijeszteni!
Hagyni akarom hogy magától lépje meg...
Csak kíváncsi vagyok, Nektek mennyi idő után kérték meg kezeteket? :-)
35L
Már 2 hónap után meg kérdezte, hogy nem költözöm e hozzá, de nem adtam konkrét választ, mert ezt túl gyorsnak találtam, úgyhogy ez a felállás maradt, hogy félig ott, félig itthon.....
Többek között ezért is lettem volna kíváncsi a véleményetekre! :-)
Értem, és köszönöm a válaszokat! :-)
Mi már befejeztük az egyetemet és mindketten dolgozunk! mostanában másokkal ellentétebe, keveset találkozunk, de ez most így megfelel.
Nincs olyan hogy kell. Van pasi aki a büdös életben nem akar hàzasodni, így meg se kéri a baràtnőjét.
Egyébként amikor úgy érzi... De érdemes az elején tisztàzni az igényeket, csak hogy ne vàrj feleslegesen a nagy semmire évekig.
Engem 2,5 hónap utàn kért meg a férjem, 1,5 év kapcsolat utàn hàzasodtunk. 10 éve vagyunk együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!