Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lép ha végig figyel?
Sokáig egy baráti társaságban voltam egy fiúval, ott is ismertük meg egymást. A társaságon belül mi ketten aztán egy kicsit jobb viszonyba kerültünk, ő kezdemenyezett és aztán így külön ketten is tök jó viszonyba kerültünk. Kb. 3 évig volt erős baráti kapcsink. Utána egymásnak mentünk, beszólogattunk mindenféle sértő dolgot, és elmúlt a baráti érzés. Ő is akart békülni, de én csak egy kicsivel később, viszont akkor tőle a bnőmön keresztül nem kaptam értelmes választ, lígy borítékoltam h lek.akil. Na most egy közös barátunknak szülinapja volt, végre kimozdultam, kiöltöztem, elegáns smink,konty. És azt vettem észre, h a bulin figyelgetett, akárhányszor ránéztem, mindig engem nézett, viszont soha nem jött oda.Akkor ő most hogyan viszonyul hozzám, vonzódik de utál vagy mi?
19/L
Nincs teljesen túl rajtad. Aztán hogy túl akar csak még nem tudta elengedni a dolgot vagy igazából szeretné ha még lenne köztetek valami csak akkor fog kiderülni ha nem a barátnőddel üzengettek hanem valamelyikőtök odamegy a másikhoz és elmondja, hogy hiányzik számára az a kapcsolat ami volt.
Ne legyetek már mind a ketten élhetetlenek, ha ő nem mer vagy akar nyitni akkor legyél te az aki lép. Mit veszíthetsz?
A vonzalom és a barátság nem egy és ugyanaz. Azért a fogalmakat tudjuk már.
Ő ki akart békülni, te nem még akkor ezért lepattant. Én sem próbálkoznék utána újra a helyében. Meg volt a lehetőséged arra hogy kibékülj vele, és egyébként neked sem törik be a fejed, hogyha te mész oda hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!