Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha egy pasi nagyon oda figyel magára?
Az ilyen típus inkább csaj, mint pasi.
Persze, adjon magára egy férfi, de ne essen túlzásba.
Nálam alap elvárás, hogy legyen ápolt, igényes, jólöltözött, a haja is álljon jól, de az tényleg túlzás, ha többet foglalkozik magával, mint én.
21L
Erre nagyon nehéz válaszolni, mert igencsak ízlés kérdése, kinek mi jön be. Valakit az se zavarja, ha a barátja úgy néz kint egy csöves, más meg kifejezetten az orrát púderező piperkőcöket figyeli.
Azért az elégé alap nálam, hogy havi egy fodrász, heti egy borotválkozás, napi egy fürdés meg legyen a srácnál. Az se baj, ha testszőrzeteit sem hagyja szabadon burjánzani, meg használ valami dezodort. Óh, basszus találkoztam egyszer egy sráccal, hiába nézett ki jól, olyan szájszag szakadt ki belőle, hogy egyszerűen nem tudtam arra figyelni, mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!