Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swarowski gyűrűvel lehet eljegyezni? Egyáltalán hogy kell kiválasztani?
Szia. Az nem bak van egy nagyon ó oldal és most 70%kal olcsobb minden biztos megjönnek a gyürük nekem is megjött.
www.ekszershop.eu
basszus...nem semmi!!Mázlista a csajod!!Azért a Swarowski sem olcsó és nem is gagyi!!Én is elfogadnám!:P
És drukkolok!!Legyetek nagyon boldogok!!Szeressétek egymást!:)
hát én ehez csak annyit fűznék hozzá, hogy: igen, valóban szép a swarovski, de nekem például amit a páromtól kaptam fülbevalót, potyognak belőle a kövek mert valami gagyi technokollal vannak beleragasztva úgyhogy gondold át.. ja és ráadásul bevittem javíttatni, persze egyből kimagyarázták hogy miért nem fogják garanciálisan megcsinálni.
ennyit a swarovskiról.
19/L
Jogos, egyetértek az utolsó válaszolóval. Nekem Swarovski gyűrűvel kérte meg a párom anno a kezemet, fél év után elzöldült, és kipotyogtak a kövek. Akkor kicserélték, a mostanira jobban vigyázok, egy héten max. egyszer veszem fel, de más kezd zöldülni ez is.
A barátnőm ugyanígy járt. Szóval én azt tanácsolom, ne vegyél. Nekem most a férjem felajánlotta, hogy az egy éves házassági évfordulónkra kapok helyette egy szép arany gyűrűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!