Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszett a gyűrűm a munkahelyemen mit csináljak? Hogy mondjam el a páromnak?
Reggel mikor öltöztem át a munkahelyemen megvolt a gyűrű emlékszem és mikor ebédeltem akkor tűnt fel hogy nincs rajtam, akartam szólni a főnöknek de ő akkor már nem volt ott. Én kerestem és 2 kollégám is segített keresni mindent át néztünk nem volt meg. Nem nagy rám alig jött le az ujjamrol csak ha erősen húztam akkor jött le😢
Nagyon szerettem ezt a gyűrűt, nagyon szép volt
Párom most éjszaka dolgozik még nem tudja hogy elveszett felek elmondani neki de tudom hogy úgysem szól érte semmit.
KErdezd meg a takaritonenit, nem talalta meg o a gyurudet. Nekem egyszer a fel pár fulbevalom veszett el a munkában /korhazban dolgozok, tok cuiki voltak a betegek mert meg ok is kerestek/, vegul kb. ket het mulva, mire mar uj fulbevalot is vettem, az egyik noverke talalta meg a mar elraktarozott dokumentacio kozott.
Szóval lehet hogy meg meglesz az, nezz at meg egyszer mindent, es kerdezd meg a takaritonenit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!