Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm roma származású, egy éve vagyok vele. A munkahelyemen utálják a cigányokat, ezért nem mondtam el senkinek. Ti is ezt tennétek?
Nem szeretem a cigányokat, igen rasszista vagyok. De semmi közöm a másik ember életéhez, egy szót sem szólnék ha ő cigánnyal van együtt.
Szerintem mond el nyugodtan a kollegáidnak, előbb v utóbb úgy is kiderül, és ne foglalkozz azzal, h mit mondanak. Senkinek semmi köze a te életedhez.
Amugy ez igaz minek számolsz be? Nekem a facen sincs kint ha együtt vagyok egy lannyal max közös képek vannak kint az meg a + hogy és akkor mi van? Akkor mar nem ember? Megjegyzem külföldön a magyarokra nagyobb panasz van mint a cigányokra... ahogy irtak többen nagyon rasszisták és ez nem a cigány van merül ki hanem szinte minden nem magyar emberre... az meg a masik hogy a cigányok helyzete csak itt magyarban ennyire gáz... ne feledd nagyrészt az állam hibája amiert anno teljesen el szeparálta őket megfosztva a tanulastol és minden képzéstől!
És még ennek ellenére egyre többen szocializálodtak és egyre többnek van szakmunkásnál jobb végzettsége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!