Mit csináljak? Egy kollégám dicsekedett a munkahelyemen hogy nagy összegben (több tízezres tétel) lop a kasszából, és később megfenyegetett, hogy ha elmesélem valakinek agyonver.
Csak hétvégén dolgozok ott és hozzá kell tennem, hogy ő csípik a főnökök mert jópofizik, meg vidám, a többi munkatársat lenézi, mert érettségije van kivételesen, másnak meg szakmája.
(gondolom nem kell írnom, hogy melyik kissebbséghez tartozik). Kb kétszer olyan súlyú mint én, sportolt, és úgy beszél velem mint egy darab sz..al. Azóta van a balhé, mióta elmondtam egy másik kolléganőmnek, az meg visszamendta neki, mert nem hitte el.
Tehát, ha elmondom a főnöknek, akkor is agyonvernek, ha nem, akkor is.....és nekem fontos az a munkahely.
Lehet csak kamuzik
Most kézpénzt lop vagy hogy?
Láttad a pénzt?
Lehet, hogy csak meg lettél tesztelve, hogy mennyire tudod tartani a szádat.
Mindenesetre valóban csak egy tettenérésel és egy kasszahiánnyal lehetne ezt rábizonyítani, addig csak szóbeszéd, mégha ő maga terjeszti is :-)
Ha a főnök ennyire hanyagul ellenőriz, hogy lehet lopni a kasszából, ne a te problémád legyen már ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!