Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha azt a jeggyűrűt kapnátok a párotoktól, amit eredetileg az exének szánt?
#19 igen, tudom. Ha nem adta volna még oda neki, de neki szánta volna, az sem esne túl jól. Mert semeddig nem tart kicserélni.
Viszont a kérdésből lejön, hogy a kérdező még csak kombinál, lehet, hogy el sem akarják venni...
Az hogy találtad egy dolog, lehet emléknek tartotta meg, a többi, az egész a te elképzelésed, hogy "azt bizony neked fogja adni" és már előre kérded, ki hogyan, miképpen akadna ki ezen, botránkozna meg. Beleéled magad, felháborodsz aztán lehet, hogy teljesen alaptalanul.
El tudom képzelni ha majd a sajátodat megkapod, azért fog furdalni a kíváncsiság hogy "vajon került -e annyiba mint a fiókban talált"...
"2013-as dátum is ott van."
7 éve vette! Simán el is felejthette, hogy egyáltalán létezik. Fogalmad sincs, hogy mi a valódi helyzet, de már kombinálsz.
Ha ilyenkor rákérdez egy nő, hogy ez kié, akkor be kell vallani, hogy másnak vette anno, de ittmaradt, emlékkènt
Neki egy másikat szánsz, ha eljön az idő, és meg is érdemli. :)
De ha nagyon tetszik neki, akár hordhatja is :)
A kövesgyűrűnek úgysincs jelentősége az én szememben, a karikagyűrűkel meg együtt választjuk ki.
Ha egyébként minden rendben van a kapcsolatunkkal, akkor visszaadnám a kövesgyűrűt, hogy tegye el nyugodtan, én úgysem hordok ilyeneket, és menjünk el karikagyűrűkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!