Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szólnátok, ha azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha azt a jeggyűrűt kapnátok a párotoktól, amit eredetileg az exének szánt?

Figyelt kérdés
Találtam az egyik fiókban egy papírtasakot és benne jeggyűrűt. Még email is van a tasakban a megrendelésről és az áráról. 2013-as dátum is ott van. Akkor azzal az exével volt, akivel a leghosszabb ideig együtt volt. Van egy olyan gyanúm, hogy azt a gyűrűt adná nekem a jövőben, ha sor kerülne eljegyzésre. Ti kiakadnátok rajta?
2020. jan. 17. 18:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%

#19 igen, tudom. Ha nem adta volna még oda neki, de neki szánta volna, az sem esne túl jól. Mert semeddig nem tart kicserélni.

Viszont a kérdésből lejön, hogy a kérdező még csak kombinál, lehet, hogy el sem akarják venni...

2020. jan. 17. 18:49
 22/29 Lachesys ***** válasza:
50%
mondjuk pasi aggyal gondolkodva ha vegeter egy ilyen kapcsolat, tuti nem orizgeti a tobbseg a gyurut, hanem eladja es vesz belole sort meg tart egy bufelejto bulit:D vagy egy uj monitort ha gamer vagy mittudomen:D eleg furcsa a gyuru tartogatasa is...
2020. jan. 17. 18:50
 23/29 anonim ***** válasza:
90%
Az eljegyzési gyűrű egy nagyon személyes ajándék, a háznak és az autónak gyakorlati haszna van, nem érzelmi jelentősége, a pasi farka meg nem egy használati tárgy, hanem maga a pasi, őhozzá tartozik. Miért kéne egy lapra helyezni ezeket?
2020. jan. 17. 19:17
 24/29 anonim ***** válasza:
51%

Az hogy találtad egy dolog, lehet emléknek tartotta meg, a többi, az egész a te elképzelésed, hogy "azt bizony neked fogja adni" és már előre kérded, ki hogyan, miképpen akadna ki ezen, botránkozna meg. Beleéled magad, felháborodsz aztán lehet, hogy teljesen alaptalanul.

El tudom képzelni ha majd a sajátodat megkapod, azért fog furdalni a kíváncsiság hogy "vajon került -e annyiba mint a fiókban talált"...

2020. jan. 17. 19:30
 25/29 anonim ***** válasza:
91%

"2013-as dátum is ott van."

7 éve vette! Simán el is felejthette, hogy egyáltalán létezik. Fogalmad sincs, hogy mi a valódi helyzet, de már kombinálsz.

2020. jan. 17. 19:54
 26/29 anonim ***** válasza:
78%
Röhögnék, ha egy másik csaj kapná, és nem te. >:)
2020. jan. 17. 20:11
 27/29 peca1000 ***** válasza:
30%

Ha ilyenkor rákérdez egy nő, hogy ez kié, akkor be kell vallani, hogy másnak vette anno, de ittmaradt, emlékkènt

Neki egy másikat szánsz, ha eljön az idő, és meg is érdemli. :)

De ha nagyon tetszik neki, akár hordhatja is :)

2020. jan. 17. 20:19
 28/29 anonim ***** válasza:
13%

A kövesgyűrűnek úgysincs jelentősége az én szememben, a karikagyűrűkel meg együtt választjuk ki.

Ha egyébként minden rendben van a kapcsolatunkkal, akkor visszaadnám a kövesgyűrűt, hogy tegye el nyugodtan, én úgysem hordok ilyeneket, és menjünk el karikagyűrűkért.

2020. jan. 20. 13:19
 29/29 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy igen, az exemnek szántam, de majd ha ismét eljegyzési szándékom lesz, akkor leadom a zaciba, hogy az árából vegyek egy másikat.
2020. jan. 23. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!