Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha azt a jeggyűrűt kapnátok a párotoktól, amit eredetileg az exének szánt?
#10:
Nem vette el, tehát nem volt oda adva a gyűrű soha.
Mi van, ha azt mondja, "ez nem az, vissza vittem, kicseréltem egy ugyanolyanra, mert nekem nagyon tetszik, csak a te méretedre, drágám!"
a jeggyurunek nem a ferfinak kell tetszenie. a ferfi ilyenkor a no izleset akarja eltalalni. peldaul baratom exe szerette az aranyat, a cuki allatos ekszereket, delfin, pillango anyamkinja. en meg inkabb a gotikus, sotet vagy ezust anyagot, elegans mintakat szeretem. szerinted nekunk ugyanazt a gyurut venne??
uhh.. na mindegy. orulok h az en pasim normalis, timeg adjatok az exeitek cuccait a notoknek. de gondolom azert nem mondjatok el neki, hogy ezt meg a bozsinek vettem, ennyi ver nincs a pucaban...
Ha újra akarná hasznosítani a gyűrűt, akkor igen, eléggé kiábrándulnék.
De a leírtak alapján én csak annyit látok, hogy a korábbi kapcsolatában már tervezte a lánykérést, meg is vette hozzá a gyűrűt, viszont a terve nyílván kútba esett, így megtartotta emléknek, te meg nemrég ezt megtaláltad.
Sehol nem látok arra utaló jeleket a leírásban, hogy a párodnak egyáltalán eszébe jutott volna megkérni a kezedet, nemhogy még az exének szánt gyűrűvel... Szerintem ezt most túlkombináltad, és már előre hergeled magad egy meg nem történt dolgon.
#14:
Ott a pont!
Nem egy vissza adott gyűrűről van sző, azzal gáz lenne.
Ez ott van a fiókban, nem volt senkié.
Egy szingli fickó vesz egy gyűrűt, mert jó vétel, vagy valaki kölcsönkért tőle, stb. s úgy van vele, majd jó lesz, akkor az csak az első kapcsolat végéig lehet a fiókban...?
persze, szingli pasik olyan gyakran vesznek noi gyuruket csak ugy celtalanul....😅😅😅
hagyjuk mar... kb mintha egy no venne egy 30 ezres ferfi after shavet, hogy jo lesz ez meg valamire?! eletszeru. 😂
Ha tudnám, hogy tényleg az exnek szánta/az övé volt, kiakadnék. De ha valaki ilyen, nálam az kiderül eljegyzés előtt úgyis.
Amúgy, én visszaadtam az exnek a gyűrűm szakításkor.
Csak példának írtam, a lényeg, hogy a fiókban volt végig.
Aki itt írta, hogy neki normális a férje, ő szerinte ez ügyben, az csak azért van, mert nem kutakodott anász előtt a fiókjában! :D
#17:
A vissza adott gyűrű az oké, azzal nem illik, de ott a kérdésben, hogy "szánt", nem pedig adott.
jo, akkor forditsuk meg a dolgot.
pasikent ti orulnetek neki, ha a noci azokkal a gyurukkel akarna osszehazasodni, amit az exevel vettek? az eskuvo nem tortent meg, a gyuruk nala maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!