Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom karacsony ejszakajan jegyzet el egy szep kis meglepetes volt. Mivel a gyuru nagyobb be kellet vetesem es az elot ket szemely is fel huzta a gyurumet. Mivel babonas vagyok vajon baj lessz? Ezt nem tudom csak a karika gyuruvel
a " nem vevődött ki"-ből gondoltam, hogy az vagy :)
De kicsit kuszák a gondolataid, meg a mondatok.De szerintem nyugodj meg, nem lesz tőle semmi bajod...vagy van ilyen babona nálatok?
És mi lenne, ha egyszerűen elfelejtenéd ezeket a babonákat? A szüleim is hisznek ezekben a sz*rokban, mindig ezekkel jönnek, de én racionálisan gondolkodó ember vagyok és csak legyintek, de mivel gyerekként annyit hallottam ezeket, akaratlanul is eszembe jutnak.
Amiben nem hiszel, az nem probléma. Átment előtted a fekete macska? És? Kit érdekel? A macska jobban félt tőled, mint fordítva.
Nem tudom mi szánalmasabb, a karácsonyi eljegyzés vagy a buta, elmaradt falvakban élő vénasszonyokra jellemző babonákban való hited :D
Egyébként ha ennyire nem megy a magyar, próbálkozz román fórumokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!