Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A parom karacsony ejszakajan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom karacsony ejszakajan jegyzet el egy szep kis meglepetes volt. Mivel a gyuru nagyobb be kellet vetesem es az elot ket szemely is fel huzta a gyurumet. Mivel babonas vagyok vajon baj lessz? Ezt nem tudom csak a karika gyuruvel

Figyelt kérdés

#Felhuztak #gyurumet
2019. dec. 29. 10:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Lehet te az de en szekely vagyok
2019. dec. 29. 11:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

a " nem vevődött ki"-ből gondoltam, hogy az vagy :)

De kicsit kuszák a gondolataid, meg a mondatok.De szerintem nyugodj meg, nem lesz tőle semmi bajod...vagy van ilyen babona nálatok?

2019. dec. 29. 11:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én anno felpróbáltam a nővérem gyűrűjeit (eljegyzési és karika is, mert egyforma a gyűrű méretünk, venni akartam egyet magamnak,de nem tudtam, hogy pontosan hanyas az ujjam). Anyukámét is néztem már, sőt,poénból apukámét is. Nem vagyunk babonások. Tesómék és a szüleim is még mindig házasok :)
2019. dec. 29. 11:47
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen van. A jegy gyurunel ha mas felhuza el veszi a boldogsagot vagy a volegenyed. A kerika gyurunel ha eltorik szet mentek, elhagyod ugyan ugy elvaltok
2019. dec. 29. 11:49
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy beszedes es azert is lehet engem nehez meg erteni mit mondani szeretnek
2019. dec. 29. 11:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de nyugi, ezek babonák... hiába ütöm be a könyökömet, váratlan vendég nem jön...láttak már vőlegények menyasszonyt a ruhában szertartás előtt, azokkal se lett semmi..a válás nem ezen múlik. Ha bolond azt most is látod, és akkor nem kell hozzámenni.
2019. dec. 29. 12:02
 17/19 A kérdező kommentje:
Meg probalok meg nyugodni
2019. dec. 29. 12:36
 18/19 anonim ***** válasza:

És mi lenne, ha egyszerűen elfelejtenéd ezeket a babonákat? A szüleim is hisznek ezekben a sz*rokban, mindig ezekkel jönnek, de én racionálisan gondolkodó ember vagyok és csak legyintek, de mivel gyerekként annyit hallottam ezeket, akaratlanul is eszembe jutnak.

Amiben nem hiszel, az nem probléma. Átment előtted a fekete macska? És? Kit érdekel? A macska jobban félt tőled, mint fordítva.

2020. jan. 3. 14:50
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom mi szánalmasabb, a karácsonyi eljegyzés vagy a buta, elmaradt falvakban élő vénasszonyokra jellemző babonákban való hited :D

Egyébként ha ennyire nem megy a magyar, próbálkozz román fórumokon.

2020. jan. 4. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!