Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom karacsony ejszakajan jegyzet el egy szep kis meglepetes volt. Mivel a gyuru nagyobb be kellet vetesem es az elot ket szemely is fel huzta a gyurumet. Mivel babonas vagyok vajon baj lessz? Ezt nem tudom csak a karika gyuruvel
Figyelt kérdés
#Felhuztak #gyurumet
2019. dec. 29. 10:42
1/19 anonim válasza:
Baj lesz bizony. Egy reggel helyesírási szótárként fogsz ébredni.
2/19 anonim válasza:
Szívből gratulálok! Te nem babonás vagy Kedves, hanem hülye.:) Szeressed a férjedet, és nem lesz semmi baj.
3/19 anonim válasza:
Mi van??? Ki húzta még fel rajtad kívül a gyűrűdet? Másokat is ugyanazzal a gyűrűvel jegyzett el a kanod? Vagy hogy került mások ujjára a te gyűrűd? Csak mert egy ékszerész nem húzgálja az ujjára a gyűrűket, amikkel dolgozik.
4/19 A kérdező kommentje:
Nem huzta fel mas ujara. A sogornom probalta fel es az egyik baratnom es o is lata mivel ott voltak nalunk. Ja es szeretem a parom nem kell hulyenek nezni
2019. dec. 29. 11:01
5/19 anonim válasza:
És miért húzgálják az ujjukra a te gyűrűdet, azt meg tudod mondani? Ez csak úgy fordulhat elő, hogy ha te magad adod oda nekik. Vagy lecibálták az ujjadról?
Érdekes módon az én gyűrűimet senki se próbálgatta még fel...
6/19 A kérdező kommentje:
Ha olvastad volna irtam h mielot meg nem csinaltatam mivel nagy volt
2019. dec. 29. 11:06
7/19 anonim válasza:
Akkor se értem a logikát. Attól kisebbé válik a gyűrűd, hogy körbeadogatod? Vagy miért tetted? Csak ezt magyarázd meg!
8/19 anonim válasza:
Talán, ha helyesen ìrnál, értenènk, amit írsz.
9/19 A kérdező kommentje:
Meg akkartak nezni es a parom.elo vete es meg mutata tehat a kezukbe de a dobozbol nem vevedot ki hanem a masikok es en kesore vetem eszre h ki vetek es felhuztak mivel a konyhaba voltam csak arra letem.figyelmes h kerdezte a masik neked is nagy
2019. dec. 29. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!