Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is felháboritónak tartjátok ezt? 20L
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam aki 53 éves most kérte meg a barátnője kezét aki 23.Számomra felháboritó amiért a vén kujon elcsavarta egy borzasztóan fiatal lány fejét.A pasasnak a korosztályából kellene válogatni,nem fiatal lányokból.2019. nov. 9. 09:53
31/36 anonim válasza:
Nem, nem tartom felháborítónak. Sok boldogságot nekik. Te meg törődj a magad dolgával. :)
33/36 anonim válasza:
Én magam nem jönnék SOHA össze még 8-10 évvel idősebb pasival sem mert nekem sok. De nem érdekel màs kit vàlaszt mert- ezt figyeld: MAGÁNÜGY.
Neked nincs hozzà semmi közöd. Jó szar unalmas életed lehet, ha màsok magànéletével vagy elfoglalva, és ilyeneken hàborogsz. A sajàt portàdon söprögess.
34/36 anonim válasza:
El sem tudom képzelni, mért rakdtad oda a kérdésbe, hogy "20L", mert teljesen lényegtelen információ.
Mindegy.
Amúgy nem tartom felháborítónak. Mindenki azt csinál, amit akar. Ha annak a lánynak az az 53 éves férfi kell akkor nyugodtan.
35/36 anonim válasza:
Nálunk is van ilyen. Igen undoritó, de most mit foglalkozzak vele?
36/36 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni,min háborodnék fel.. két számomra teljesen idegen ember csináljon amit akar. :D Komolyan,ki az aki ezen idegesíti fel magát .. Az ő életük,az ő döntésük ,nem te,vagy én,vagy bárki más fogja megmondani mit "kellene" csinálniuk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!