Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is felháboritónak tartjátok ezt? 20L
És ha felháborodtál akkor mivan? :) 20 éves vagy, sokmindent nem láttál még. Fogsz még párszor felháborodni.
Idős pasi fiatal nővel... annyira közhely és annyira nem új keletű, hogy idővel rájössz ez egyfajta törvényszerűség (különböző okokból, majd ezt is megtanulod) és már nem fogsz felháborodni.
De egy kis élettapasztalat még kell hozzá.
Addig max aranyos amikor egy fiatal rácsodálkozik az életre, és van mi felháborítsa. ;))
"Egy 30 fölötti falnak épp rohanni készülő nő kinek kell?"
Ezt is csak egy 30 alatti kiscsákó írhatta. Hisz minden csak nézőpont kérdése. Egyébként kár lenullázni mert ahogy neki nem kell mondjuk 20 évesen egy 30 feletti nő, így egy 30 felettinek sem kell a 20 éves kiscsákó... ilyen alapon ő is megsértődhetne. :D De hát kit izgat? Ha megsértődik? Az idősebbek vagyis 30-asok, meg minek veszitek fel egy fiatal beszólását? Az csak jó, ha a maga korosztályában keresgél. ;) Kell a francnak a sok kis csikó. :D
23, Szexre biztosan van kereslet, hosszabb távú kapcsolatra is akad, csak itt eléggé megcsappan már. Valahogy nem jönnek azok a szintű férfiak akiknek kellene:d.
Na ezt még pontozzátok le nyugodtan hölgyeim, többet itt már nem fogom az idealizált világképeteket lerombolni:D.
Én nem foglalkozom vele.
Egyébként nem célravezető szerintem a nagy korkülönbséges házasság, én például biztosan nem állnék össze egy 50 évessel.
DE! Igazságtalanság csak a pasit szidni - egy kapcsolat kettőn múlik. Az idősebb férfi szándékát ráadásul én jobban meg tudom érteni lélektani szempontból, mert hát kapuzárási pánikja lehet, ja, és a fiatal csajszi mellett újra fiatalnak érezheti magát.
Persze a nő is lehet apakomplexusos, de a legtöbb ilyen esetben a pénz dominál, ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!