Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbeszélnétek a párotokkal hogy már szeretnétek a kapcsolatban magasabb szintre lépni?
"Esetleg ez manapság már nem módi, csak a csili-vili gyűrűs, letérdelős lánykérés jöhet szóba?"
Dehogynem, szerintem inkább az lenne a normális, ha ezt a párok előre megbeszélnék.
Beszéld meg a pároddal. Egy kapcsolat egyik alapköve, hogy tudtok-e normálisan kommunikálni. A legtöbb férfi nem gondolatolvasó, nem fog magától rájönni, hogy te szeretnél már menyasszony lenni. A kierőszakolás és a megbeszélés között azért lényegi különbségek vannak. Hadd mondja el ő is, hogy mik az érzései ezzel kapcsolatban és ez alapján döntsetek.
Az elején megdumàltuk, hogy ha megvan az igazi, mindketten hàzassàgban képzeljük el az életünket. A férjem hozta fel a témàt.
Aztàn mikor úgy érezte... M
megkérte a kezem. Ez volt 2,5 hónappal az 1. randink utàn.
1,5 év kapcsolat utàn, 8 évvel ezelőtt hàzasodtunk össze.:)
Ha nem jut magàtól eszébe, nyilvàn tisztàztam volna a helyzetet, nem pocsékoltam volna az időmet évekig egy jövőtlen kapcsolatra. Szàmomra a pasim csajom àllapot egy idő utàn kevés.
Mi már az elején megbeszéltük. Mármint hogy komoly kapcsolatot keresünk. Én mondtam is, hogy egy olyan embert szeretnék magam mellé, akivel kölcsönös megértés esetén a házasság, gyerek téma kivitelezhető. Ezt így kb 2. alkalommal, ugyanis nem akartam az ő idejét se rabolni. Ma már szerencsésen a férjemnek mondhatom őt, de neki is jól esett ezt az elején letisztázni.
Utána sose voltak kérdések a nagy lépések, együtt, hisz ez volt a célunk. 1.5 évre rá jelzálogot vettünk fel együtt és beköltöztünk a közös lakásunkba, utána jó fél évre kérte meg a kezem, de közben is célozgatott, viccelődtünk a dologgal.
Szóval áldom az eget a férjemért, meg hogy megtaláltuk és ilyen jól megértjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!