Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te felbontanád az eljegyzést ha ezt éreznéd?
2 éve vagyunk együtt a párommal. 2 hónappal ezelőtt megkérte a kezem. Ahogy tervezgetjük az esküvőt, bennem egyre több kérdés vetődik fel... Szeretem e egyáltalán még? Vele akarom e leélni az életem? Azóta sokkal jobban szeretek egyedül lenni, és sok idegesítő tulajdonságát fedeztem fel. Más is érezte így magát, vagy csak én vagyok ilyen hülye?
30/N és 35/F
Szerencsétlent már most sajnálom.
Ő azt hiszi minden rendben, eljegyez, közben te meg azon gondolkozol, hogy szereted-e. Vagy hatalmas színész vagy, mint a legtöbb nő, vagy ő teljesen vak, bár nem hiszem, hogy valaki vakságában kockáztatja meg az esküvőt.
Idegesítő tulajdonságai mindenkinek vannak.
Teljesen normális, 2 év után általában felszáll a rózsaszín köd és kezded észrevenni a másik hibáit. Az ember ilyenkor elkezd jobban a párja helyett magára koncentrálni, hogy úgy mondjam, kicsit önző lesz.
Nekem az összes kapcsolatom 2-3 év után ment tönkre, emiatt.
Gondold át, hogy mit szeretnél. Mennyire idegesítőek ezek a tulajdonságok? Milyen ember ő? Milyen köztetek a kommunikáció? Mennyire súlyosak a súrlódások kettőtök között? Csipp-csupp dolgok igazából vagy olyan dolgok, amiben nem is lehet kompromisszumot kötni?
Ha ezt érezném igen, felbontanàm. Mivel ha egyàltalàn felmerül a kérdés, hogy vajon szeretem- e a pàrom és vele akarom leélni az életem, akkor màr egyértelműen nem...
Sosem éreztem hasonlót eljegyzés utàn, a férjemmel kapcsolatban semmiképp, vele 10. éve együtt vagyunk boldogan.
Az első jegyességemet anno 20 évesen én bontottam fel 7 hónappal a lànykérés utàn, és otthagytam az exem, de ennek màs oka volt. Szerettem, de mérhetetlenül csalódtam benne, így elhagytam. Nem volt vàlasztàsom.
Ha màr 2 év kapcsolat utàn, ami alig valami... ez van benned, és ennek ellenére hozzàmész, nagyon hamar boldogtalan és elvàlt nő lesz belőled.
A két év az pont a rózsaszín köd felszállásával esik egybe. Szóval szerintem eljegyzés nélkül is ezt éreznéd. Hát nem tudom.... Nálunk rokon lány belement így is, de esküvő után 6 hónappal már minden baja van. (Nekem sírta el, hogy "bár ne mentem volna hozzá").
(Megjegyzem, rendes a pasi is, értékes, normális a lány is, csak pont addigra fulladt ki szépen az egész, amikor már oda volt szervezve az esküvő.) Ő bármi áron meg nem történtté tenné. Tudom, ez nem Te vagy, de gondolkozz el, ha csak egy bolhafhasznyi kétséged is van, ne házasodjatok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!