Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés felbontása? Tapasztalatok?
:)))))))))
Nem ,nem Reni vagyok.Ez olyan aranyos
:)))))))))
Én voltam ilyen helyzetben. Nem egyszerű, de ha úgy érzed, hogy jobb lesz nélküle, akkor meg kell tenned.
Nálunk is tulajdonképpen én mondtam ki a döntő szót, lehúztam a gyűrűt és visszaadtam. Eleinte nagyon furcsa érzés volt, hogy nincs rajtam, de utána már nem volt gond, főleg,hogy most már azzal vagyok, akit tényleg nagyon szeretek. Vele jó élni is :)
Nekem volt ilyen tapasztalatom. Bár, nem mondanám hogy ont ugyanilyen.
Tudni kell hogy az akkori barátaim, a rokonaim, családom mind az: "Keress egy férjet és semmi dolgod nem lesz!" típusúak, akik szerint jó ha a férj eltartja a családot én meg otthon gyöngysorral a nyakamban takarítgatok és frissen sült csirkét tálalok a fáradt férjemnek.
Megismerkedtem egy a fent említett pasival, jól mentek a dolgok aztán megkérte a kezem, persze család előtt akik mind azt várták hogy igent mondok, mondtam hogy egy kis idő kell nekem hogy átgondoljam (persze már akkor is vehettem volna ezt figyelmeztetésnek)szóval egy hétig hallgattam a szöveget hogy hogy lehetek ilyen és muszáj igent mondanom nem hozhatok szégyent a családra. Igent, mondtam 3 hónappal később rájöttem hogy mekkora hülye vagyok, nekem nem is való a házasság. Szóval felbontottam az eljegyzést. Mindenki fel volt háborodva, de lassan lenyugodtak. Ha úgy gondolod hogy neked így lesz a legjobb akkor ne számítson más. Jobb későn mint soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!