Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lenne szerintetek a reálisabb?
Párommal 3 éve vagyunk együtt még 2 év mire össze sikerül terveink szerint költözni.
Eljegyezzem költözés előtt?
Vagy miután össze költöztünk?
Otrombán hangzik mert ez majd úgyis jön magától csak szerintetek melyik nézőpont a *jobb*?
Miután együtt éltetek pár hónapot.
Két kínos dolog követheti az eljegyzést. 1: Szakítás, ha jobban megismerik egymást (lakva). 2. 3+ év jegyesség, esküvő nélkül.
Hát igazából azért is kérdeztem meg mert a barátnőm szerint jobb lenne úgy hogy még költözés előtt megkérném, nekem anyagilag is mert még annyira nincs kiadásom mert a szüleimnél lakom és a nyáron ugye dolgozom simán megkeresem azt hogy romantikusan meg kérjem a kezét (nem egy lepukkant étteremre célzok meg egy csokor rózsára ahogy másnapság csinálják az emberek hanem megadnám neki a módját).
Gyakorlatilag jegyben járni akármeddig lehet és annyira nem feltételezném hogy bármi baj lenne ha össze költöznénk, ha eddig nem volt.
Sok veszekedést, gondot átéltünk már.
"(nem egy lepukkant étteremre célzok meg egy csokor rózsára ahogy másnapság csinálják az emberek hanem megadnám neki a módját)."
Nálunk még lepukkant étterem sem volt, mégis 9 éve boldogok vagyunk együtt, és működik a házasságunk. Ha azt gondolod, hogy ezen múlik bármi is, akkor még nem vagy érett egy házasságra.
Semmi értelme szülők pénzén megkérni a kezét, aztán összeköltözni, aztán pár hónap IGAZI együttélés után rájönni hogy nem megy. Felesleges. És gyerekes.
Éljetek együtt legalább egy évet, ha úgy látjátok így is működik, megtudjátok oldani a problémákat, nem tespedtek bele a mindennapok szürkeségébe akkor utana érdemes megkérni. Addig mint mondtam felesleges és felelőtlen is.
Gondolom elég fiatalok vagytok még, akkor meg pláne nem kerget a tatár.
Összeköltözés után fél évvel már reális, addig csak bohóckodás.
Eljegyzés után meg illik kezdeni szervezni az esküvőt, a 10+ év jegyesség megintcsak bohóckodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!