Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eltűnt a kedvenc gyűrűm, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt a kedvenc gyűrűm, van esély hogy a párom megkéri a kezem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gondolom tudjátok, egy férfi sokszor úgy választ eljegyzési gyűrűt a párjának, hogy elcseni az egyik gyűrűjét, arról vesz méretet.

Na nekem van egy kedvenc gyűrűm, azt hordom minden nap a gyűrűsujjamon. Tavaly vettük a görögországi nyaralásunkon (ez még fontos lehet). Egy sima bizsu gyűrű, amit minden görög ajándékboltban lehet venni.

Szóval a gyűrűt mindig munka után veszem le amikor hazaérek, és mindig ugyanoda teszem az asztalon. Viszont csütörtők reggel már nem találtam. Délután mondtam páromnak, közben ugye kerestem, de ő csak annyikat válaszolt hogy biztos megette a kutya (??) melyik ilyenek. Kb egyáltalán nem foglalkozott vele.

Ma nagytakarítást csináltam a szobában hátha megtalálom. De nincsen. Párom olyan tessék-lássák módon benézett az asztal alá de kb ennyi.

Mivel ugye tavaly Görögországban vettük, meg idén is ott voltunk, jövőre is tuti ugyanoda megyünk. Amennyire ismerem páromat, egy olyan választ vártam volna tőle hogy "ne szomrkodj, majd jövőre veszünk egyet" vagy ilyesmi. De semmit nem mondott csak hümmögött. Plusz ő olyan személyiség, hogy nem vagyunk milliomosok, viszont ő bármit megadna nekem amit tud. Tényleg bármit kiejtek a számon, rögtön mondja hogy menjünk vegyük meg (legyen az akár egy új ruhateregető vagy cipő).

És tényleg az a fura hogy tudja mennyire szeretem ezt a gyűrűt, már majdnem sírtam miatta, és kb semmit nem szólt.

Szerintetek van esély rá hogy ő vette el eljegyzési gyűrű miatt? Vagy ne kombináljak ezen?

Egyébként lassan 2 éve vagyunk együtt, és 26 éves vagyok, ő viszont már 1-szer elvált.

2019. szept. 22. 18:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%
Összeilletek. :D
2019. szept. 29. 09:53
 22/35 anonim ***** válasza:
77%

Az mondjuk elég visszatetsző, hogy "nem teszi meg, mert nincs rá alkalma".

Akartam már írni, de inkább kitöröltem. Mi is így voltunk. Otthonülő típusok voltunk (azt hittem, mivel ő is azt mondta, h ez jó neki), ha menni kellett valahova, csakis együtt mentünk. Nálatok ezt még megfejeli a közös munkahely.

Na ez lesz a vesztetek.

Hogy mindig össze vagytok zárva, semmi külön program. Azt hiszed, jó ez így, én is ezt hittem 10+ évig. Aztán egyik pillanatról a másikra bukott ki belőle, hogy ő nem jár sehova, nem csinálunk semmit, holott éveken át ha mondtam, hogy menjen a haverokkal valahova, akkor ő volt az, aki azt mondta, hogy inkább velem van, kinőtt már a kocsmázásból. Aztán mégis hiányzott neki. Úgy költözött el, hogy fel se fogtam, mi történik körülöttem, pedig azt hittem, már lassan egész más dolgokra fogunk koncentrálni.

Biztos azt hiszed, veletek ez nem történhet meg. Mindenki ezt hiszi. De ahogy éltek, az sajnos nem normális. Még akár esküvő is lehet a dologból, mert nem kétlem, hogy szeretitek egymást. De meg is fogjátok fojtani egymást, és ez nem az első pár évben derül ki, hanem kicsit később.

És tudod, mi lesz a legrosszabb? Úgy ottmaradni, hogy nem te döntöttél a különválás mellett. (Persze az is megtörténhet, hogy te szeretsz majd bele valakibe, és te lépsz ki a kapcsolatból, de azért jellemzően nem a nők szoktak kifarolni egy stabilnak hitt, bensőséges kapcsolatból.)

Szóval soha senkivel nem jártok sehova, és egyszer majd azon kapod magad, hogy odavan a fiatalságod, nem éltél, és nincsenek barátaid, akikkel valami programot csinálhatnál. Még ha tartod is a kapcsolatot régi barátokkal, az nem ugyanaz, messengeren írni egy levelet, mint átsírni egy éjszakát a másik vállán. Ilyened nem lesz, hiszen leépíted az emberi kapcsolataidat, és egyetlen emberre teszel fel mindent. Nem szabad. De én sem hittem, hogy ez megtörténhet, aztán akkorát koppantam, hogy a fal adta a másikat. Mindezek mellett én sem hiszem, hogy ha pár éve valaki ezt elmondja, akkor hiszek neki és bármit is máshogy csináltam volna. Sziklaszilárdnak hittem a kapcsolatunkat, hiszen mindig hangoztatta, hogy ő nem akar sehova menni és nem akar mást, csak engem. De belátom, sok tud lenni, ha 0-24-ben együtt van az ember a párjával. A munkahelyen sem csinálhat úgy semmit, hogy te 5 percen belül ne szereznél tudomást róla, és ez nem normális dolog. Kell az embernek a privát szféra, kapcsolatban is. Hátha elgondolkozol rajta. Ha nem, akkor meg te is a saját károdon tanulsz, mint a legtöbben. Ezzel sincs baj, csak nagyon fog fájni.

2019. szept. 29. 14:49
 23/35 anonim ***** válasza:
29%

Oké, nem kefél félre, mert minden percben együtt vagytok és ellenőrizni tudod. Ja várj, mégse, mert sikerült elvennie a gyűrűdet, és 4 teljes napjába került hogy visszaszerezze.

De ez az ételbe belerakás még mindig hányinger 😵💩💩💩

2019. szept. 29. 18:41
 24/35 anonim ***** válasza:
18%
De kíváncsi lennék h mi lett a vége :D tényleg nagyon undorító beledobni a kajába a gyűrűt.
2020. szept. 10. 10:34
 25/35 A kérdező kommentje:

Azóta sem kérte meg a kezem...

Szóval tuti nem párom tette bele a kajába a gyűrűt. Rejtély hogyan került oda.

2020. szept. 10. 11:03
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Fú de megsértettél azzal, hogy leszavaztad a válaszomat. 🙄 Elképzelni se merem, milyen förtelmes állapotok uralkodnak nálatok, ha belekerül egy gyűrű a kajába. 🤮
2020. szept. 10. 12:18
 27/35 A kérdező kommentje:
Miért gondolják a válaszadók azt, hogy a kérdező szavazza le őket?? Nem azért írok ki kérdést hogy pontozgassak...
2020. szept. 10. 13:38
 28/35 anonim ***** válasza:
Meg lettél már gyűrűzve azóta?
2021. márc. 3. 15:00
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem sajnos :(
2021. márc. 3. 17:59
 30/35 anonim ***** válasza:
51%

Most mindenféle kötekedés nélkül, de nem értem, hogy nem fordul meg a fejedben hogy megcsal... 1,5 éve írtad ki a kérdést, azóta sem kérte meg a kezed. Furcsán viselkedett, amikor eltűnt a gyűrű. Láthatóan próbálta terelni a témát, érdektelenséget színlelt. Idióta módon juttatta vissza (hogy máshogy került volna a kajába bele?). Én biztos nem hagynám feledésbe merülni ezt a dolgot, baromi gyanús, tuti hogy a végére járnék a dolognak. Nem szeretem, ha hülyének néznek.

Az még inkább alátámasztja a megcsalásos elméletet, hogy folyton egymás nyakába lihegtetek, és az emberek egy része nem bírja ezt. Már csak a kizökkenés miatt is megejthette a módját egy kósza numerának - ahol a csaj lenyúlt valamit a lakásból, és neki 4 napjába került visszaszerezni a gyűrűt tőle.

Nagyon naiv vagy és jóhiszemű.

2021. márc. 4. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!