Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eltűnt a kedvenc gyűrűm, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt a kedvenc gyűrűm, van esély hogy a párom megkéri a kezem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gondolom tudjátok, egy férfi sokszor úgy választ eljegyzési gyűrűt a párjának, hogy elcseni az egyik gyűrűjét, arról vesz méretet.

Na nekem van egy kedvenc gyűrűm, azt hordom minden nap a gyűrűsujjamon. Tavaly vettük a görögországi nyaralásunkon (ez még fontos lehet). Egy sima bizsu gyűrű, amit minden görög ajándékboltban lehet venni.

Szóval a gyűrűt mindig munka után veszem le amikor hazaérek, és mindig ugyanoda teszem az asztalon. Viszont csütörtők reggel már nem találtam. Délután mondtam páromnak, közben ugye kerestem, de ő csak annyikat válaszolt hogy biztos megette a kutya (??) melyik ilyenek. Kb egyáltalán nem foglalkozott vele.

Ma nagytakarítást csináltam a szobában hátha megtalálom. De nincsen. Párom olyan tessék-lássák módon benézett az asztal alá de kb ennyi.

Mivel ugye tavaly Görögországban vettük, meg idén is ott voltunk, jövőre is tuti ugyanoda megyünk. Amennyire ismerem páromat, egy olyan választ vártam volna tőle hogy "ne szomrkodj, majd jövőre veszünk egyet" vagy ilyesmi. De semmit nem mondott csak hümmögött. Plusz ő olyan személyiség, hogy nem vagyunk milliomosok, viszont ő bármit megadna nekem amit tud. Tényleg bármit kiejtek a számon, rögtön mondja hogy menjünk vegyük meg (legyen az akár egy új ruhateregető vagy cipő).

És tényleg az a fura hogy tudja mennyire szeretem ezt a gyűrűt, már majdnem sírtam miatta, és kb semmit nem szólt.

Szerintetek van esély rá hogy ő vette el eljegyzési gyűrű miatt? Vagy ne kombináljak ezen?

Egyébként lassan 2 éve vagyunk együtt, és 26 éves vagyok, ő viszont már 1-szer elvált.

2019. szept. 22. 18:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem így nézte meg a méretet. Annyi módja lenne...az én párom megnézte melyik ujjara megy fel a gyurum és így ment el méretet választani. Ha el is vitte emiatt, elég levagos. Főleg ha a kedvenc gyurudrol van szó. Ne agyalj ezen szerintem. Ha meg kér akkor hamarosan úgyis kiderül
2019. szept. 23. 08:23
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egy éve voltunk együtt, nekem is eltűnt egy gyűrűm, amit minden nap hordani szoktam. Mindig munka után levettem, és betettem egy kis agyag ékszertartóba, aminek teteje is van. És másnap nem volt ott, pedig tudom, hogy mindig oda teszem. Kérdeztem, nem látta-e, ő is teljesen közönyös volt, nekem is megfordult a fejemben, hogy elvette méret miatt. De aztán csak nem került elő, aztán pár nap múlva, mikor a mosást pakoltam, kiesett a szennyesből. (A szennyeskosár kb az edénykés polc alatt van) Jót mosolyogtam magamon.

Amikor a férjem megkérte a kezem, akkor úgy vett méretet, hogy felhúzta a gyűrűm az ujjára, és megjelölte, két másodperc volt, semmit nem gyanítottam.

2019. szept. 23. 09:45
 13/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat.

Képzeljétek, tegnap este előkerükt a gyűrű. Párom leült vacsorázni (ő főzte a kaját még ebédre, paprikáskrumplit, és ezt ette vacsira is), és hirtelen a kajában benne volt a gyűrű. Na erre varrjatok gombot. Most vagy ténylet ő csente el és ilyen idióta módon próbálta visszajuttatni, vagy szellemek vannak a lakásban...

2019. szept. 23. 11:06
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
..Szellemek vannak a lakásban..
2019. szept. 23. 11:11
 15/35 anonim ***** válasza:
89%
Ez a pasas hülyébb helyből mint más nekifutásból. Szekunder szégyent érzek ahogy ezt olvasom. Nem is értem, hogy lehet valaki ennyire gyökér. Ráadásul undorító, hogy belerakja az ételbe a gyűrűt, ami a mindennapok során a kezeden van... utcán, munkában, kórházban, wc-zés közben... hányinger.
2019. szept. 23. 18:09
 16/35 A kérdező kommentje:
Na most meg már abban vagytok biztosak hogy ő vette el? Eddig meg kb mindenki azt mondta hogy biztosan nem ő volt.
2019. szept. 23. 19:17
 17/35 anonim ***** válasza:
26%
Nekem még mindig az a véleményem, hogy nem ő volt vagy legalábbis nem azért, hogy méretet vetessen róla. Ettől függetlenül nagyon drukkolok, hogy neked legyen igazad és minél előbb megkérjen.
2019. szept. 23. 21:33
 18/35 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem tuti hogy ő tette a kajába. Azert került elő miután megkérdezted őt.

Más kérdés hogy miért ilyen hülye módon adta vissza, és hogy mit akart a gyűrűvel.

Szerintem nem kizárt hogy megkér de ezzel előre lelőtte a poént.

2019. szept. 23. 22:47
 19/35 anonim ***** válasza:
83%

"Na most meg már abban vagytok biztosak hogy ő vette el? Eddig meg kb mindenki azt mondta hogy biztosan nem ő volt."

Nem, én alapból arra tippeltem, hogy félrekefél, és a szeretője tüntette el a gyűrűdet. Ez a szánalmas megoldás pedig, ahogy vissza adta, még inkább alátámasztja a gyanúmat. Értelmes ember nem dob bele gyűrűt ételbe - szintén azért, amit leírtam.

2019. szept. 24. 19:46
 20/35 A kérdező kommentje:
Miért kefélne félre? Egy munkahelyen dolgozunk (bár más osztályon), együtt jövünk-megyünk dolgozni. Ráadasul mindketten otthonülős tipusok vagyunk. Hidd el, ismerem őt, nem kefél félre, nem is lenne alkalma.
2019. szept. 24. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!