Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar, hogy ilyen volt a lánykérés?
Egyszerű lett volna a megoldás:
Nemet mondasz.
De ha még nem vagytok házasok, még szétmehettek.
Gondolom nem újdonság számodra az, hogy ilyen, tehát nem értem, ha eddig se volt túlzottan romantikus, akkor most miért lepődsz meg ezen?
Vagy ha eddig romantikus volt, akkor kétlem, hogy ez így alakult volna.
Már azzal el lett cseszve az egész, hogy tudtad, hogy majd a nyaraláson megkéri a kezed. Nem volt meglepetés, nem kellett rá készülnie stb. Ez kb úgy lett megoldva, mintha azt kérdezte volna, hogy 20 vagy 30 dkg felvágottat vegyen...
Gondolom nála sem volt meg az a hangulat. Megbeszéltétek, odaadta a gyűrűt, aztán ennyi.
Miért nem kérted te meg a kezét, azt' akkor minden úgy van ahogy te akarod, szervezhetsz romantikus vacsit, ivászattal, akármit.
Bocs hogy ezt mondom, de amit te elképzelsz az nagyjából csak a filmekben van. Mondjuk én úgy vagyok vele, ha szerelmes vagyok valakibe, akkor ő érdekel és nem a körítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!