Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan a legjobb?
Üdv mindenkinek!
A kérdésem az volna, hogy ha én pár éven belül szeretném megkérni a párom kezét(3-4 év), akkor az első találkozási hely, első randi hely jó ötlet e ahhoz hogy ott történjen meg? Valamint ha a gyűrűt megszeretném venni neki, akkor hogyan tudom a méretet kideríteni anélkül, hogy rájönne mit is szeretnék és hogy egyedül jobb megvenni vagy valakit érdemes magammal vinni hogy segítsen?
21/F
Messze van ez még. És bocs de tacskónak is tűnik a hozzáállásod, mert ennyire előre le akarod rögzíteni magadnak a dolgot. Felesleges, majd eljön az ideje.
A méretet könnyű megszerezni ha van gyűrűje.
Ha nincs akkor esetleg egy barátnője segít. De amúgy ha rendes helyen csináltatod, akkor majd átlakítják.
A helyszín meg majd kiderül, azt majd akkor eldöntöd.
Barátom Velencében, gondolán kérte meg a lány kezét, egy másik a Budai várban az évfordulón, én a Tátra tetején egy téli random napon.
Mindegyiknek megvan a maga története, bármely helyszín tökéletes lesz.
Az teljesen jogos, hogy 3-4 év rengeteg idő, viszont nem állt szándékomban senkivel hülyülni. Tudom, hogy tervezni nem szabad, mert úgyse úgy alakulnak a dolgok. A 3-4 évvel én csak leírtam azt hogy pár éven belül szeretném, de lehet hogy hamarabb lesz vagy akár később. Most azonban teljesen erősnek érzem ahhoz a kapcsolatunkat, hogy együtt legyünk még addig. Természetesen ez változhat..
3 éve már együtt vagyunk, azért merem ennyire biztosra mondani, de majd amit hoz a jövő.
Második válaszolónak meg köszönöm, hogy tudott a kérdéseimre is válaszolni.
Ezt vele kell megbeszélni.
Nem leszel nagyon kisegítve, ha leírom, hogy én igazán egyikre sem vágyom, gyűrűre meg pláne nem, hanem beszéljük meg, hogy mikor házasodunk össze. Helyszín lényegtelen. A konyhában is lehet a reggeli tea mellett, ha őszinte a szándék és mindketten érettek vagyunk már a házasságra.
De aztán a te barátnőd meg lehet, hogy az Eiffel-torony tetején szeretné vagy ejtőernyőzés közben a Cullinan-gyémánttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!