Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam vissza a szerelmet a kapcsolatba, ha az én részemről múlt el?
A barátom meg akarja kérni a kezem, én viszont úgy érzem, már nem vagyok szerelmes belé.szeretem őt, jó ember, remek társ, de néha azt gondolom, hogy a megszokás miatt vagyok vele.kint élünk külföldön,általában csak egymással beszélgetünk...lassan egy éve már így megy:együtt dolgozunk,szinte mindig együtt vagyunk.ez probléma lehet?
Nem is értem magam. Hogy tudom őt kevésbé szeretni, mint ő engem? Ő a legjobb ember az életemben.Mindig mellettem volt, sok nehéz időszakon átsegített. Tisztel, szeret, és mindent megtesz értem. Tudom, hogy nem ezt érdemli, de sajnos ezt érzem. Mit tegyek?
Miért akarod Te azt a szerelmet erőltetni?Nem hinném,hogy sikerül, és ahogy előttem is írják, ne is törekedj rá.
Attól,hogy jó ember és remek társ nem fog működni a szerelmetek, egy barátnál jó tulajdonságok ezek.
Még mindig észszerűbb most megtenned a lépést a szakítás felé mint benne maradni egy olyan kapcsolatban ami már vélhetőleg most halálra van ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!