Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem merem elmondani?
Igen?Az exednek volt merszed elmondani? A pàrodnakeg meg nem? Mert egyébként elmondanàm,hogy sokan reagàlnak kisebb pànikkal a jövő miatt. 3 év azert nem olyan rövid idő ,sokminden volt,amit meg.kellett beszélnetek, biztos megértette volna és elmagyaràzta volna,hogy azért kért feleségül, mert szeret.
Ha egy csepp emberség van benned,elmondod neki. Mert nem érdemli meg, hogy egész életen àt hazugsàgban éljen és abban a tusatban,hogy van egy rendes felesége.
Te nemhogy férjet nem érdemelsz,de még egy kapcsolatot sem.Semmit. De nem ez volt a kérdés. Mit csinalj? Mondd el neki. Ha félre tudtàl k**i, ezt is meg tudod tenni.
Ès csodalkozik pàr ember,hogy a férfiak miert àltalànosìtjàk a nőket?
Nem kell rajta meglepődni.Senki ne is tegye fel többet ezt a kérdést.Most megvàlaszolom: Mert az ilyenek megszégyenìtik az egész női nemet!!!!!
Istenem..
Nekem is tavaly kérte meg a barátom a kezem, szintén 3 éve jártunk. Sőt, én is kurv*ra megijedtem meg beparáztam, mert nem tudom magam elképzelni házas/anya/család szerepben. sokkolt.
Ő volt az első, illetve az egyetlen akkortájt, akinek ezt el is mondtam, hogy igen, nem tudom készen állok-e, meg hoyg megijeszt kicsit.
Tudod mi volt? Megnyugtatott. Akkor abban a pillanatban el is múlt.
24/l
Te döntésed, mit lépsz. Ha nem kamu a kérdés, akkor még van hova fejlődni. Ezt lehetett volna szebben és több gerinccel is intézni.
24L
Ja és a bűntudat nem fog elmúlni gondolom, csak ha elmondod neki. Nekem legalábbis szerintem nem múlna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!