Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokatlan egy színes köves eljegyzési gyűrű?
Egy csomó ilyet láttam már.
Amúgy miért számít, hogy szokatlan-e vagy sem?
Ha nem ízléstelenül nagy, akkor még szép is lehet.
Én nem szeretnék kövesgyűrűt eljegyzésre, de csak úgy hordani az ilyenek jobban tetszenek, mint a sima fehér köves.
Általában nem érdekel mit gondolnak mások, megyek a fejem után, de az ékszerész is azt mondta, hogy fura lenne eljegyzési gyűrűnek, aztán meg a legjobb haverom is, és kicsit szöget ütött a fejembe. Gondoltam megkérdezem itt is, ki mit gondol róla. 99% hogy ilyen lesz, de szívesen meghallgatok minden véleményt és álláspontot.
Utolsó válaszoló, te miért örültél, hogy lebeszélték a vőlegényed róla? Jobban tetszik a fehér köves, mint egy színes, vagy más oka van?
Kísérőgyűrűnek tökéletes lehet, bár két köves gyűrű már lehet túl sok. Az ékszerész helyett puhatold ki a párodtól milyen gyűrűnek örülne.
Az ékszerésszel csak azt beszéld meg, hogy ha a párodnak nem tetszik a gyűrű, akkor meddig milyen feltételekkel tudjátok becserélni másikra ill. nézz ki nála egy "tartalékgyűrűt" (fehér kövest).
Ejtsd meg megfelelő körülmények között a leánykérést, utána majd beszéltek a dologról ("sokat gondolkodtam milyen gyűrűt vegyek, gondolkoztam egy kövesben is, de végül gondoltam ez is szép nem akartam általánost") ha a párodnak a fehérköves tetszene jobban akkor majd együtt visszamentek az ékszerészhez.
#6 vagyok. Egyrészt azért, mert egy kék köves gyűrűről nekem nem lenne egyértelmű, hogy eljegyzési gyűrű (persze ez nagyban függ a gyűrű stílusától is), másrészt az nem megy mindenhez, mint a fehér, harmadrészt meg az én gyűrűm eleve két színű (sárga és fehér arany) és egy harmadik szín már sok lett volna. :)
Ettől függetlenül én azt vallom, hogy mindenki mindent úgy csináljon, ahogy neki tetszik és ha neked a kék köves gyűrűk tetszenek, akkor inkább olyat vegyél, mint olyat, ami nekem - egy vadidegennek az interneten - tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!