Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta hogy nem tervezzük az esküvőt? Én ezt nem értem
Nem szült nekem gyereket, és nem is főz, mos, takarít rám, én főzök magamnak, én mosom ki a saját ruháimat, és én takarítom ki a lakásomat. Ingyen punci sincs (pfuj, de közönséges megfogalmazás), mert mélyen hívő katolikus lány a menyasszonyom, ő papi áldás nélkül nem adná oda a szüzességét senkinek. Nem is lakunk együtt. Kezdettől fogva mondtam neki, hogy ne számítson esküvőre, és az elmúlt tizenöt évben minden héten közöltem vele, hogy nem lesz esküvője velem soha, de ha mással akar, én szabadon engedem, az eljegyzési gyűrű nem bilincs, azt le lehet húzni. Ő ragaszkodik hozzám eszelős kitartással, ő mesélgeti a barátnőinek (akik azt mondják róla, hogy nem százas), hogy át fogja formálni a gondolkodásomat, és rá fog engem venni az esküvőre, ha belebetegszik, akkor is.
Szóval, kedves utolsó, mielőtt vádaskodsz, informálódj a körülményekről, mert most jól melléfogtál a buta feltételezéseiddel.
14-es, ha szabad megkérdeznem, ezt a kapcsolatot mi viszi akkor előre? Én amúgy azt mondom, hogy ha 15 éve “jártok” de semmi testi kapcsolat nem volt köztetek, az barátság, nem kapcsolat..
Ugyanis szexualitás is hozzá tartozik a szerelemhez/párkapcsolathoz
25/n
Köszönöm, hogy elmondtad és nem támadásnak vetted, ritka itt az ilyen :)
Ha ez mindkettőtöknek kielégítő egyébként, nincs ezzel semmi baj, csak érdekes, hogy felnőtt emberek úgymond beérjék ennyivel, mikor tulajdonképpen mindkettőtöknek sokkal jobb lehetne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!