Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20x/F A barátnőm 20x/L és én tervezzük egy ideje az esküvőt, viszont nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet-e. Mit tegyek?
Mi az, hogy 20x? 20 évesek, vagy huszonévesek vagytok most akkor?
Azt kellene átgondolni, hogy a kapcsolatotok került-e mélypontba, vagy az életetek más területein vannak-e esetleg olyan problémák, amik így hatnak a kapcsolatra is. Szerintem bizonytalanság idején nem érdemes beleugrani a házasságba, mert könnyedén meg lehet bánni, én ismerek olyan huszonéves párt, akik egy évvel a házasság után bejelentették, hogy elválnak, pedig már évek óta együtt voltak, együtt is éltek rég.
Szerintem huszonévesen még azért nem sürget annyira semmi, hogy kötelezőnek kelljen érezni az esküvőt. Jegyesek vagytok már egyébként? Én azt gondolom, várjatok, és ne a házasság témáját csámcsogjátok át ötvenedjére is, hanem a bizonytalanságaitokkal, a problémákkal, a boldogtalansággal foglalkozzatok. Nem kell rohanni sehova, de ha az apró gondokat nem tudjátok megbeszélni, megoldani, akkor abból nem lesz jó házasélet.
A házasságtól nem fog megjavulni semmit. Az fog tovább erősödni, amiben most vagytok. Ha ez boldogság, akkor az, ha boldogtalanság, akkor az.
Ne kapkodjátok el szerintem.
Sosem értettem azt, ha valaki boldogtalan, akkor miért nem kíváncsi az okára, csak fordul be. Jöjjetek rá, hogy mi a gondotok.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!