Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lehet-e csókolozni jegyesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e csókolozni jegyesség alatt?

Figyelt kérdés
Szerintetek belefér? Vagy azt csak házasságban lehet?

2019. aug. 31. 12:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Mkit erről a Biblia?:)
2019. aug. 31. 14:28
 22/27 anonim ***** válasza:
85%

Most ez komoly?? Miért ne lehetne?! Sőt, kifejezetten ajánlott.

Egyébként mégis mi szép van abban, hogy valaki kivár az esküvőig...? Most őszintén. Semmi! Ilyet max nagyon buta ember csinál, a szex, csók szerves része egy kapcsolatnak, baromi nagy ötlet úgy összeházasodni, hogy azt se tudod passzoltok-e egyáltalán az ágyban!! Aztán, ha a nászéjszakán derül ki, hogy egyáltalán nem illenek össze és totál mást szeretnek az ágyban, akkor mivan ?

Esküvő után egyből mennek is válni?

Nem is mondanék igent egy olyan hapsinak, akivel még csak nem is csókolóztunk..🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

2019. aug. 31. 14:42
 23/27 anonim ***** válasza:
13%

Hát lehet,de nem ajánlott.

Ha csókolóztok akkor nagyobb lesz a kísértés a szexre jobb ezt elkerülni ha még várni akartok.

Ne nyiss ki egy olyan ajtót amin bejöhet a sátán.

2019. aug. 31. 15:46
 24/27 anonim ***** válasza:
70%
Mondd, hogy 1246-ot írunk...
2019. szept. 1. 02:20
 25/27 anonim ***** válasza:
63%

"Hát lehet,de nem ajánlott."

Bizony bizony, nem ajánlott, nehogy már még a végén kiderüljön, hogy valóban összeilletek-e azzal, akivel az életeteket akarják összekötni.....🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Fuck logic.

2019. szept. 1. 02:49
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyan nem értem, miért lenne "tiszteletre méltó", hogy örökre összekötöd az életed valakivel, akivel fogalmad sincs, hogy egyeztek-e a szexben, vagy úgy egyáltalán az intimitásban...?

Kérdező, szerintem nem ilyen választ vársz, de szerintem nem szabad úgy hozzámenni valakihez, hogy még csak nem is csókolóztatok. Szóval igen, szerintem nem csak lehet, de kell is csókolózni jegyesség alatt :D

2019. szept. 6. 21:58
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne nyiss ki olyan ajtot, amin bejohet a satan

SIROK! :D XD

2019. szept. 22. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!