Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látszik egy eljegyzési gyűrűn hogy 5000ft-os vagy 100000ft-os?
Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 09:10
11/20 anonim válasza:
Nyilván. Amúgy a 100 ezres is olcsó.
12/20 anonim válasza:
Nekem az ezüst eljegyzésimet folyton fehéraranynak nézték.
14/20 anonim válasza:
Egy ékszerész nem nyilván.
Én nem venném észre, igaz nem is gondolkodnék ilyesmi.
15/20 anonim válasza:
Egylataln nem latszik hogy zacis e, kèzalol lett e, lopott e, vagy netröl vagy Törökorszagbol van e.
Egy nem ékszerész
17/20 anonim válasza:
Egyszerre volt a kezemen a 12000ft ezüst+cirkónia és az 1200000ft fehérarany+gyémánt tesója.
Az ékszerész is cimke alapján tette a helyére...
Ennyire nem látszódik a különbség.
Idővel az ezüst jobban megkopik, de ennyi
18/20 anonim válasza:
Lehet, hogy szakértők számára egyértelmű, de én nem látom a különbséget. Ha nem egy Ebay-es gyűrűről van szó, ami elhajlik ha felhúzom és a színe az első használatakor lekopik, akkor szerintem laikusoknak nem szembetűnő a különbség.
19/20 anonim válasza:
#9, le ne cseréld! Az az igazi! 🥰
20/20 anonim válasza:
Kérdés, hogy ki számára látszik-e... aki életében nem látott pl. drága gyűrűt, annak nem lesz viszonyítási alapja, megint másnak meg nem olyan jó hozzá a szeme...kiv. ha olyan a minőség, hogy egy idő után kopik, vagy megfogja az ujjat, vagy megfakul a fénye. Másoknak meg mondjuk van annyi tapasztalatuk, hogy elsőre leveszik, hogy az egyik drágább, a másik olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!