Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem jegyez el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jegyez el?

Figyelt kérdés
A párommal többször is beszéltünk már eljegyzésről, házasságról. Soha nem erőltettem, hiszen számára is fontos téma. Azt mondta szeretné ha én lennék a felesége és hogy szeretne már jegyben járni velem. Miért nem kérte meg még a kezem akkor?
2019. aug. 3. 23:38
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Kedves Noren!

Hogy érted azt, hogy sántít neked ez a dolog?

2019. aug. 5. 22:39
 22/28 Noren1989 ***** válasza:
100%

Az, hogy mindössze egy éve jártok, és máris ilyen komoly tervek vannak kilátásban. Messze nem ismeritek még egymás rigolyáit, valószínűleg stresszhelyzetet sem éltetek meg együtt.

4évre előre tervezni pedig...nem mondom, hogy felelőtlenség ennyi idő után, de felettébb fura.

Ezt jelenti, hogy sántít.

2019. aug. 5. 22:47
 23/28 A kérdező kommentje:
Stresszhelyzetből sajnos kijárt. Két hete veszítettük el az akkor 10 hetes kisbabánkat. Közben a kapcsolatunk elején a párom két hónapot Angliában dolgozott, mely szintúgy nem volt könnyű.
2019. aug. 5. 22:55
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
2 hete vetéltél el és az a legnagyobb problémád, hogy nem kéri meg a kezed. Grat. Talán a pasiban legalább vannak érzések.
2019. aug. 6. 14:49
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy óvodás is érettebb és komolyabb, mint ti ketten együttvéve. Borzasztó gyerekesek vagytok ezzel a gyűrű nézegetéssel úgy, hogy még kanyarban sincs az esküvő. 4 évig jegyben járni számotokra kb. annyi, hogy kitesszük a gyűrűs képet face-re vagy instára, hadd lássák mások, hol tart már a ti "nagyszerű" kapcsolatotok.

Egyébként nem értem, mit nyávogsz. 1 éve vagytok együtt, ebből 2 hónapot nem is töltöttetek együtt. De felkoppintatni már sikerült magad. Nagyon sok anyai érzés szorulhatott beléd, elvetélsz, de azon pörögsz, hogy miért nem vagy meggyűrűzve...

2019. aug. 6. 21:07
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6,5 éve vagyunk együtt, és eddig nem kérte meg a kezem! :(

Én 29 ő 33 éves.

Én is sokszor felteszem magamban ezt a kérdést amit te kérdeztél, de ti még annyira az elején vagytok a kapcsolatban nem úgy mint mi, neked van rá esélyed, hogy ne kell ennyit várnod!

2019. aug. 9. 13:10
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
jaj tényleg azt hitted, hogy minden férfi olyan közhelyes, hogy évfordulókor jegyez el? MAjd csak valamikor spontán.....A fél év együttélés nem sok, ha már 5 éve éltek együtt, és 5 éve beszélgettek az eljegyzésről, akkor háborodj fel. Várj türelmesen. Nem az esküvő, meg házasság ténye az, ami boldoggá tesz.Amúgy meg az esküvőszervezés egy stresszes dolog és kimerítő dolog tud lenni, ahhoz kell egy erős kapcsolat.
2019. aug. 15. 14:58
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Úristen. És egykorúak vagyunk... Oké.

Mi a párommal most vagyunk 3 és fél éve együtt, 2 éve jártunk és akkor kérte meg a kezem. Idén meg esküvő. Minek akarsz gyűrűt ha 4 év múlva akartok csak lagzit? Lehet együtt se lesztek akkor már... Nekem 16 évesen voltak ilyen óvodás álmodozásaim :-) De azóta felnőttem ;) A másik, hogy nekem nagyobb sokk lenne, hogy elvesztettem a babámat mint a baxodt gyűrű... Vagy a gyerek is csak mutogatásra kellett? Mivel már nincs, gyorsan jöjjön a gyűrű?

2019. aug. 16. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!