Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jegyez el?
Ha még csak pár hete vitt el gyűrűket nézegetni, nem tudsz egy kicsit türelmes lenni?
Másrészt abból, hogy csak 4 év múlva tervezitek az esküvőt, feltételezem, hogy elég fiatalok is vagytok még.
Több év együttélés után már érthetőbb lenne a "miért nem ..." kérdésed, de szerintem ne ronts el magadnak az egészet azzal, hogy örömteli várakozás helyett türelmetlenség, elvárások és sürgetés övezze ezt a számodra fontos eseményt.
Amit leírtál, abból szerintem egyáltalán nem annak a típusnak tűnik a párod, aki nem akar elköteleződni, ezért húzza az időt, és halogatja az eljegyzést.
En meglepeteskent kepzelem el azt a pillanatot, nem pedig ugy, hogy kieroszakolom. Az eskuvo datumat pedig az eljegyzes utan szokas kituzni, akkor ha mar biztos az adott datum. 4 ev hol van az meg?
Nem tudom kerdezo, de szamomra nem szimpatikus a hozzaallasod. Jo, hogy nem mesz mar kinodban magadnak megvenni azt a gyurut..
Megvan az esküvő napja már? Nem tudom, nekem ez olyan illúzióromboló... Majd 1 évvel előtte akkor csattra eljegyez, mert amúgy túl korai lenne.
Full kiábrándító..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!