Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem jegyez el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jegyez el?

Figyelt kérdés
A párommal többször is beszéltünk már eljegyzésről, házasságról. Soha nem erőltettem, hiszen számára is fontos téma. Azt mondta szeretné ha én lennék a felesége és hogy szeretne már jegyben járni velem. Miért nem kérte meg még a kezem akkor?
2019. aug. 3. 23:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Ha csak 4 év múlva lesz esküvő minek kérje meg a kezed? Jó az neked, hogy mindenki rajtad röhög évekig, hogy örök menyasszony vagy?
2019. aug. 4. 07:41
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

Ha még csak pár hete vitt el gyűrűket nézegetni, nem tudsz egy kicsit türelmes lenni?

Másrészt abból, hogy csak 4 év múlva tervezitek az esküvőt, feltételezem, hogy elég fiatalok is vagytok még.

Több év együttélés után már érthetőbb lenne a "miért nem ..." kérdésed, de szerintem ne ronts el magadnak az egészet azzal, hogy örömteli várakozás helyett türelmetlenség, elvárások és sürgetés övezze ezt a számodra fontos eseményt.

Amit leírtál, abból szerintem egyáltalán nem annak a típusnak tűnik a párod, aki nem akar elköteleződni, ezért húzza az időt, és halogatja az eljegyzést.

2019. aug. 4. 08:14
 13/28 anonim ***** válasza:
92%
Mégis mit akarsz még?Elvitt gyűrűt nézni,már tudja az ujjméretedet,megkérdezte hogy milyen gyűrűk tetszenek,tehát már tudja,hogy milyennek örülnél.Szerintem csak valamilyen jeles alkalomra vár (szülinap,karácsony,évforduló stb)
2019. aug. 4. 08:48
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

En meglepeteskent kepzelem el azt a pillanatot, nem pedig ugy, hogy kieroszakolom. Az eskuvo datumat pedig az eljegyzes utan szokas kituzni, akkor ha mar biztos az adott datum. 4 ev hol van az meg?

Nem tudom kerdezo, de szamomra nem szimpatikus a hozzaallasod. Jo, hogy nem mesz mar kinodban magadnak megvenni azt a gyurut..

2019. aug. 4. 09:29
 15/28 anonim ***** válasza:
92%
4 év múlvára kitűztétek az esküvő napját, így? :D Hány évesek vagytok? Lehet, hogy azért csinálja az egészet, hogy higgadj már le. Mindkettőtök viselkedése gáz.
2019. aug. 4. 10:10
 16/28 anonim ***** válasza:
88%

Megvan az esküvő napja már? Nem tudom, nekem ez olyan illúzióromboló... Majd 1 évvel előtte akkor csattra eljegyez, mert amúgy túl korai lenne.

Full kiábrándító..

2019. aug. 4. 10:41
 17/28 A kérdező kommentje:
Párom 28 én pedig 25. Azért tettük négy év múlvára mert akkor lesz szombaton az évfordulónk és mi azon a napon szeretnénk a lagzit.
2019. aug. 4. 10:49
 18/28 anonim ***** válasza:
78%
És mi a garancia rá hogy ti 4 év múlva is együtt lesztek? Tök felesleges hülyeségen gondolkoztok még. Egyébként meg egy.év az semmi. Szerintem egy év után még mindenki fülig szerelmes. Várjatok még vagy 2-3 évet majd az idő eldönti hogy tényleg olyan nagyon szerelmesek vagytok e.
2019. aug. 4. 11:10
 19/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom miért lett lepontotva az utolsó. Igenis meg kell élni a dolgokat. A kezdeti fellángolást, a szerelmet, majd a rózsaszín köd elmúlását. Ez nincs meg egy év alatt, vagy ha igen, akkor az nagyon nem szerelem..
2019. aug. 4. 19:14
 20/28 Noren1989 ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy sántít nekem ez a dolog, de várjuk ki.
2019. aug. 5. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!