Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném eljegyezni a bnőmet szerintetek mi a legalkalmasabb pillanat? =)
Már nagyon régóta együtt vagyunk szeretném eljegyezni majd késöbb esküvőő hogyan tegyem? Mi a legalkalmasabb pillanat ?
és persze mien gyűrűt vegyek neki mer a méretét sem tudom szerezzek tőle egy gyűrűt ? köszi előre is =)
tyhü,Görögbe?vigyetek el a böröndötökben:-)csak vicc.....vagy mégse:-)?
mivel én csajszi vagyok így ezt soha nem fogom megtenni,de ha a hejedben lennék akkor én ott Görögben tenném naplementekor és az még szupibb lenne,ha tengerpartnál!ha nem lesz tenger akkor sétaközben esetleg,vagy olyan kiülös helyen ahonnan látni a naplementét!
huhhhh,de jó lesz a barinödnek!
az én párom elég trágya módjára kérte meg a kezem,nulla romantika,tök gáz volt!
remélem nektek örök szép emlék marad,ja és igen:ne stresszelj,mert akkor tudni fogja,h valami lesz és akkor bukta!
egyébbként Gratula
utolsó neked hogyan kérték meg?
szerintem is amúgy Görögbe lenne alegkjobb, parton, vagy aszállodába vigyél mécseseket engedd meg akádat vízzel, fürödjetek, és közben hozd fel a témát, hogy már egyre jobban szereted, és képes lennél érte bármira, és ezt szeretnéd bebizonyítani, méghozzá egy gyűrűvel, amit akkor előveszel mondjuk a kád széléről(amit persze letakatál egy törölközővel) és gyere ki étérdelj le, és kérd meg a kezét, és bőgnék a gyönyörtől ha ez lenne, vagy várd az ágyban és akkor kérdezd meg!GRATULÁLKOK NEKTEK!
majd írd meg h. sikerült!
szia(bocsi a helyesírásért ha van, nincs időm megnézni, sietek):-)
szerintem is görögországban lenne a legmegfelelőbb.
mezítláb sétálgatás a tengerparton, naplemente, kéz a kézben, és térden állva megkéred a kezét. tök romantikus.
csak vigyázz, nehogy a sok hurcolászásban elhagyd a gyűrűt.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!