Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőt meg lehet győzni arról, hogy még mindig vonzónak találod máshogy, mint hogy egyfolytában dugni akarsz vele?
Legtöbb nőt, nem a mindig dugni akarsz győzi meg.
A lelkén, a viselkedéseden keresztül érzi magát nőnek, kívánatos nőnek. Attól érzi, hogy szereted, kell neked és csak is ő kell neked.
1
Ha ez így van akkor miért kaptam olyan panaszokat, hogy mivel időt vesz igénybe nekem amíg teljesen merev leszek, az biztos azért van, mert nem találom kívánatosnak. Hiszen világéletemben időre volt szükségem a ráhangolódáshoz, és nem úgy megy nekem mint egy kutyának.
Nőként mondom, hogy nem tuodm.
Igen, azt gondolom, hogy nem talál elég nőiesnek, nem izagtom fel, nem tetszem neki, esetleg más nő is van a képben.
Viszont az állandó szex sem jó, mert akkkor azt hiszem, hogy csak erre kellek.
Bókok, együtt töltött idő(amiben nem szex van, hanem KÖZÖS élmények) esetleg?
Azért az “egyfolytában” szó szorul némi pontosításra. Ha valóban azt jelenti ebben az esetben hogy állandóan szexelni akar de te nem tudsz ennyit teljesíteni(nem azért mert nem találod vonzónak, hanem ahogy írtad, a ráhangolódás stb) és ezért kombinál, akkor nem. Szerintem nem tudod meggőzni. Ugyanis egy nő (igen, most általánosítok sajnos nabumm)ha valamit a fejébe vesz, akkor azt ő eldöntötte hogy így is van és bármit teszel vagy mondasz, a saját igazára formálja. Sz@r tulajdonság de ez van.
Viszont ha az a helyzet hogy ez csak neked tűnik folytonos szexelni akarásnak, de mondjuk a heti egy átlagot éri el max (vagy annyit sem) akkor az nem az ő hibája. (Tied sem)Nem egyeznek a szexuális dolgaitok. Ámbár akkor meg főleg nem tudod meggyőzni hogy valóban vonzódsz hozzá. Lehet csapongtam írás közben és lehet valakiknek értelmetlen, de most kb magamból indultam ki, ezért merek így írni. Az én férjem néha dícsér hogy egyre izmosabb a combom, milyen kerek és kemény a fenekem, hű de csinos vagy, de ez a lelkesedés addig tart míg be nem megyünk a hálóba. Ott már csak alvás van. (Mielőtt bárki dumálna hogy kommunikálni kéne, jelzem megvolt. Nem egyszer. De foganatja nincs. És igen, mielőtt valaki ezt is firtatná, kezdeményeztem is már többször. Viszont MINDIG nem vagyok hajlandó. Ha kívánna, megtenné ő is). Azt is tudom hogy nem én vagyok a nőd helyében, úgyhogy nem kizárt hogy egyszerűbb és könnyebb lesz a megoldás számotokra. Kívánom hogy így legyen!
26/N
Az más ha romantikusan ráhangolódtok, simogatások, csókok közben. Szerintem is ilyen a rendes együttlét.
Viszont nőként írom nekem is volt olyan fél évig így próbáltam egy másfél órán át csábítgatni, kedveskedni a páromnak és bizony ha csak fekszik a másik mint egy darab fa nem reagál, nincs visszajelzés, hogy akarja-e, szívesen veszi az egy idő után igen frusztráló és elindítja az önértékelési romboló gondolatokat.
Ilyenkor van, hogy az ember azt hiszi a másik nem tartja vonzónak.
Én rosszul csináltam és rágörcsöltem, erőltettem bebizonyítsam magamnak mégis elég jó vagyok. Ez azt jelentette minden alkalmat lestem ami szerintem jó lett volna együttlétre. Na ezen meg a pasi görcsölt be, hogy én csak a szexre gondolok.
Amikor meg beláttam nem megy, megcsappant az érdeklődésem mert minek strapáljam magam ha nem ért a beszelgetéseinkből nem érdekelt a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!