Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható, ha valaki a túlsúlyos személyeket találja vonzónak?
Számomra ez egy erőteljes vívódás, mert a vékony alkatot is kedvelem, de alapvetően jobban vonzanak a túlsúlyos nők, a leginkább 15-30 kg felesleg az, ami kifejezetten tetszik.
Ugyanakkor tudom, hogy az ilyen mértékű túlsúly nem nevezhető egészségesnek, és pont emiatt megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy nem helyénvaló, hogy egy egészségügyi szempontból kifogásolható állapotot tartok esztétikusnak.
Ti mit gondoltok erről?
Abszolút tudományos szemszögből nézve a túlsúlyosság testi vagy lelki betegség, illetve életmód következménye. Senki nem születik annak, és az ember úgy van programozva, hogy az átlaghoz vonzódjon.
Továbbra is abszolút tudományos szemszögből nézve ebből logikusan következik, hogy aki konkrét személytől elvonatkoztatva ehhez vonzódik, annál ez vagy valamiféle fétis, vagy súlyos önbizalom-probléma jele, mikor az illető (akár tudat alatt) úgy véli, hogy az átlag esetén semmi esélye.
Továbbá abszolút nem tudományos jellegű megjegyzés, hogy itt, a GYK-n sok-sok éve rendre előfordul, hogy elkeseredett pacákok ilyen kérdéseket írnak ki azért, mert azt hiszik, hogy a drót másik végén elkeseredett túlsúlyos emberkék, akik senkinek se kellenek, alig várják, hogy rácuppanjanak az ilyen kérdésekre, és meghódítsák a leendő lovagjukat. Ez egy abszurd elképzelés, a keresett célcsoport egyszerűen nem létezik.
Azt gondolom, hogy mindenkinek más tetszik.
Lehet nem egèszsèges de attól mèg lesznek ducibbak, van skinek jól áll egy kis husi nyilván 30kg felesleg vagy több az már tènyleg sok de ez van.
Azt gondolom, hogy elfogadható.
Engem inkább az zavar, vagy leginkább nem érzem fairnek, amikor kapcsolatba kezdek valakivel, majd hónapok után a fejemhez vágja, hogy neki amúgy is a vékony lányok tetszenek, ne csodálkozzak hogy 0 a nemi tekintve hogy már az elején is tudott az alkatomról, én ezt a hozzáállást érzem hibásnak, és nem ritka.
Arról, hogy mi tetszik, nem tehetsz. Igen, sok esetben hatással van az egészségre a túlsúly, de ha neked ez tetszik? Az adott nő alkatarol nem te tehetsz, nem miattad lesz egészségtelen. Arról ő maga dönt. Te pedig eldöntöd hogy tetszik e úgy ahogy van, vagy sem. Attól hogy tartóztatnád magad valakitől aki egyébként vonz, nem lesz az illető egészségesebb, vagy egészségtelenebb, te viszont a vágyaidtól fosztanad meg magad holott lazan elerhetned őket.
Engem csak az zavar, hogy miert kell minden duci nőt egykalap alá venni?
Eletkeptelen, igénytelen, trampli, és meg sorolhatnám.
Duci, dagadt,vagyok, ki, hogy nevezi.
Boldog teljes eletet élek társam van. Elfogad ! Mert en elfogadom sőt szeretem magam ! És pont ez miatt udvarolt nekem, mert hurkas a hasam, vastag a combom, nagy a seggem, nagy a mellem, és a személyisegem is tetszetős számara.
Strandra jarok bikiniben ! , feszülős ruhakat hordok , boldog es kiegyensúlyozott vagyok, és letojom mas véleményet.
Aki meg gaznak tartja, hogy egy molettebb , dagibb nő bejön neki a nő érdekében mondom inkább hanyagolja.
30 kg plusz van rajtam.
Egeszsrges vagyok, edzeni jarok, hogy ne legyek puha, de nem eszem gazt senki kedvéert 😆
Lehet leszolni, lepontozni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!