Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok. Ti hogy osztjátok el egy hónapban a költségeket?
csak én nem értem?
a feleségemmel együtt csináljuk a dolgainkat. ennyi.
Nincs olyan, hogy enyém-tied. Közös van. Amikor megjönnek a fizetések, rögtön feladunk minden csekket, addig még nagybevásárlás sincs. Ha a csekkek megvannak, akkor már rendben van minden, nem tartozunk sehová, és nem feledkezünk meg róluk. Addig pedig nem megyek fodrászhoz, nem veszek ruhát, amíg a megbeszélt házfelújítási eszközök nincsenek meg, amiket fizu előtt megbeszéltünk, hogy kelleni fognak (felosztjuk hónapról hónapra mit fogunk venni/csinálni a házon).
Én most gyereket várok, már nem dolgozom, de még sohasem hánytorgatta fel, hogy most kevesebb pénzt kapok. Soha nem is fogja, nem az a típus, inkább eljár maszekba is dolgozni, hogy kipótolja.
Kb azonos összeget a fizetésből odateszunk egy dobozba :) és ebből mennek a fix kiadások számlák és a kaja tisztálkodási dolgok
A fennmaradó résszel azt kezdünk amit akarunk akar félretenni akar hobbi ra vagy ruhákra...annyi higy neki a fennmaradó részbtöbb mert több a fizuja ha költségesebb program van gyakran ő hív meg.
Közös bankszámlánk nincs, de mindketten hozzáférünk a másik bankszámlájához (társkártya).
A számlákat fizetjük az én számlámról, a bevásárlást az övéről. Ha bármi kis apróságra költünk, pl. egy ebéd, edzőterem stb, azt mindenki fizeti a saját számlájáról.
A megtakarítást fele-fele arányban kötjük le a bankszámlánkon. Kisebb pár ezer forintos kiadásokat nem szoktunk megbeszélni, de a nagyobb dolgokról mindig közösen döntünk.
Közös bankszámlánk van. Egyébként nagyjából azonos a fizetésünk, picivel az enyém több.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!