Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás nélküli párkapcsolat?
Egy éve vagyunk együtt a párommal.
Ő skorpió bak aszcendenssel én rák ugyancsak bak aszcendenssel.
A problémám az, hogy egy félév után el kezdtem érezni, hogy valami hiányzik, de csak nagyon nehezen jöttem rá, hogy ez a valami a csókolózás.
Régen valahogy mindenkinél természetes volt, így nem is voltam tudatában, hogy mennyire fontos nekem, csak mikor "elvették".
Ezt párszor szóba hoztam. Illetve, hogy ezáltal nem érzem, hogy meg lenne köztünk az a nagy intimitás, amire nekem szükségem van.
Retteg az intimitástól, ez egyértelmű.
Már mindennel próbálkoztam, tényleg türelmesen.
De a végére csak azt kapom, hogy én erőltetem és már ezért nincs kedve. Magától tényleg rengeteget puszilgat és az érintés nála is fontos, de már elvonási tüneteim vannak úgy érzem, és annyira vágyom a nagy filmbe illő egymásnak esős, odavagyok érted csókolózásokért.
Néha olyan érzésem van, hogy aki nem szeret a másikkal csókolózni, az nem is szerelmes belé. Mert őszintén milyen az ha egy párkapcsolatban nincs csókolózás?
Én fújom fel ezt ennyire? Tényleg nem tudom már eldönteni, csak azt tudom, hogy ő állítása szerint nem igazán szereti a dolgot, számára nem fontos, én meg azt érzem, hogy nem tudok enélkül élni.
Szükség van az alkalmazkodásra, én ebben jó is vagyok, de kérdés az, hogy mikor megy már át önmagad feladásába?...
Említettem neki, hogy elmehetne kineziológushoz, mert én úgy érzem, csak gátlásai és blokkjai vannak, ami miatt ennyire nem tud előttem megnyílni.
Van értelme küzdeni?
Előre is köszönöm az empatikus, segítő hozzászólásokat! :)
Ha engem kérdezel, nincs értelme küzdeni. Nekem erre ment rá 20 évem, szóval tudom miről beszélsz.
Menekülj!
Amit most olvastál, ez életed legjobb és legmeghatározóbb tanácsa, de valószínűleg nem fogod megtartani.
Én sem vagyok oda a csókolózásért, a szex részeként igen, de egyéb esetben nem igénylem és ennek semmi köze ahhoz, hogy szerelmes vagyok-e vagy sem. Nem ez a szeretetnyelvem, ennyi. Ha neked ez ennyire hiányzik, akkor lépj ki ebből, az ő igényeit nem fogod tudni megváltoztatni, arra hiába vársz.
Ja és növessz pár agysejtet, mert ha másoknak is ezzel a horoszkópos baromsággal jössz, akkor nem sok értelmes ember fog veled szóbaállni.
A Skorpio nem fel az intimitastol, o maga az intimitas. Foleg ha Bak ASC, akkor magasan all neki a Skorpio napja.
Inkabb az erzelmei kimutatasaval all hadilabon rossz anyai minta miatt a korai kornyezetben. Tehat a holdja all szarul, ami vicces, mert a DSC uralkodoja.
Azt gyanitom, hogy a holdja vagy az ASC jegyeben van, de a 12. haz felol, vagy Mars quincunx Hold. Esetleg az ASC ura Szaturnusz DH-ban van Holddal.
Tehat napjegy es ASC keves ahhoz, hogy meg lehessen tudni rola vmit. Dobj fel egy teljes radixot.
Egy hős vagy. Belőlem az exem türelmetlenül kiszeretett, amiért nem szexeltünk - bár ebben ő is hibás volt.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!