Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektelen párok! Ti munka utan vagy hetvegen mit csináltok otthon?
"Gyerektelen párok! Ti munka utan vagy hetvegen mit csináltok otthon?
Föleg ha egyikőtök otthon ulos a masik pedig inkább jarkalos tipus"
A gyereken kívül szerintem mindent.
32/f
Munka után hogyha nagyon fáradtak vagyunk akkor csak játszunk a gépen, videókat nézegetünk vagy nagyon ritkán TV-zünk vagy olvasunk. De szoktunk együtt főzni vagy takarítani meló után, beszélgetni mindenféléről. Hogyha jó napunk volt akkor elmegyünk valahova sétálni egyet, vagy beülünk valahova egy-két sörre, hogyha nincs otthon kaja és lusták vagyunk főzni akkor megvacsorázunk valami szép helyen.
Hétvégén meg nem nagyon vagyunk otthon, vannak persze punnyadós hétvégék de nem ez a jellemző. Általában elmegyünk kirándulni, vagy barátokkal valamerre. A hétvége szokott a randizós időszak lenni szóval ilyenkor mindig próbálunk minőségi időt együtt tölteni ha hét közben nem jön úgy össze. Otthon üléssel nem nagyon lehet egy kapcsolatban fenntartani a tüzet, kellenek a randik és a minőségi programok.
Hétvégén általában kirándulunk vagy mostanság a nagy melegben elmegyünk valamiféle vízpartra strandolni, grillezni a barátainkkal, nagy ritkán vannak semmittevős hétvégék, amik persze nem igazán semmittevősek mert olyankor foglalkozunk a hobbijainkkal, saját projektekkel.
Hétköznap házimunka, pihenünk, próbálunk feltöltődni a következő nap előtt, néha elmegyünk moziba, vagy ha szép az idő (meg ilyenkor amikor sokáig világos van) sétálunk a városban, beülünk valahova meginni valamit, egy fagyira, sütire ilyesmire. Esténként elalvás előtt mindig Netflix előtt fekszünk összebújva, általában én ebbe szoktam belealudni :) Ja, meg persze gyerekcsinálással foglalkozunk az utóbbi időben, az sem elhanyagolható program :D Már eljutottunk arra a szintre, hogy szeretnénk a gyerektelenségünkön változtatni, na :)
igazából mi egyszerre vagyunk otthon ülős és járkáló típusok... de dugunk, filmeket, nézünk, főzünk, játszunk, elmegyünk, randira, túrázni, kirándulni, piknikezni, mozizni, parkokba, zabálni (ez nálunk nagyon megy! :D) vidámparkba, cirkuszba is alkalmakkor, árkádba, piálni (az is megy nálunk havonta 1x) sokat beszélgetünk stb
én 20f ő 22n
Változó, néha otthon ülősek vagyunk, néha meg ránk jön a mehetnék.
Csináljuk a Kéktúrát, néha fellépésem van - ide elkísér a párom, barátokkal vagyunk valami programon, templomba megyünk, kiállításra vagy színházba megyünk, stb.
De van olyan hétvége is, amikor nem megyünk sehova: mivel hétköznaponként este 6-7-re érünk haza és van egy nem kicsi kert, így van, hogy egész hétvégén csináljuk a házimunkát.
29/N és 37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!