Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasznalhato eletszeru peldakkal/tapasztalatokkal segitenetek? 23N
Durvan 1 eve elunk egyutt baratommal 2,5 evvel idosebb. Ha Ti eltek egyutt valakivel aki a parotok is nem csak lakotars! Mire van es mire nincs szuksegetek ferfikent? Sokat takaritok,minden tiszta,imadok mosni de nem viszem tulzasba. Figyelek magamra nem hagyom elol a sminklemosos vattakorongot foleg nem a "noi havi szemetet" az eg vilagon mindenre figyelek. De a viselkedesben hozzaallasban mit kene tennem? Csaladjaval nem szoros a kapcsolata en csak immel ammal kiserem el illedelmesen csaladjahoz meg ha nagyon tavolrol tesoja jon evi 3x abbol 2-3x ot is koszontom. Ezzel nincs is semmi.. Ott is probalok bomba no lenni. De semmi temam a csaladjaval sok a kinos csend.. parom csendes fiu kerdezgeti is az anyja h miert kedvtelen meg tolem ha X havonta vagy nehany hetente lat h miert nem mosolygok. Ha ketten vagyunk o teljesen mas felszabadultabb nyitottabb velem beszedesebb, jo vele. Csaladja koreben csak ulunk es varjuk h kb hazamehessunk..
De a lenyeg: OTTHON mire vagyik meg egy ferfi es mire nagyon Nem?? Mindenkinek mas az idealis no..de par dokog biztos van ami segithet. Ne ertekeljetek!! Csak tanacsot szeretnek kerni regota mukodo kapcsolatokbol vagy tonkrement kapcsolatokbol aminek tudjatok az okat h miert lett vege. Mi kozel 7 eve jarunk mar.
:)
Gondolj bele egy kicsit, hogy mit teremt meg magának külön két ember.
-Olyan rendet tart amilyet akar.
-Olyan tisztaságot tart, amilyet akar.
-Olyan kaját főz vagy rendel, amilyet akar.
-Annyiszor mos, ahányszor akar.
-Egész bérleti díjat/rezsit fizet.
-Mindent egyedül ő végez, de elvégzi, hiszen el kell végeznie.
Ha vele vagy mi az, ami nem könnyebb lesz, hanem konkrétan új dolog ?
-Intimitás.
-Szex.
-Jó társaság.
Ez a három tulajdonképpen, ami a plusz, ezeken van a hangsúly. A többi jóleső könnyebbség, de nem az a prioritás. Nem ezért élünk már együtt.
32/f
De miért gondolod úgy hogy még bele kell adjál a részedről? Nekem a leírásod alapján úgy tűnik, a barátodnak ez így bőven jó és jól érzi magát veled.
Családnál meg feszélyezett, mert nincs szoros kapcsolata a szüleivel,ott csendes marad. Szerintem ezek alapján bőven jó minden. Ne akarj erődön túl teljesíteni, az kb mindig a visszájára sül el.
32f
7 éve vagytok együtt és ilyen írásképpel kiírtad ezt a kérdést.
Nem hiszem, hogy lehet segíteni
Koszonom!
Az utsot nem ertem..de mindegy.
A tesojaval kb ~3 havonta beszel kb~4 havonta talalkoznak nagy a koztuk levo korkulonbseg es messze elnek. En is szoktam koszonni neki.
Azt mondja, h kiskora ota maskepp latja a vilagot mint a csaladja,igy ugyan tartja veluk a kapcsolatot nem rossz a viszonyuk de nem is szoros. Szulei egy mergezo reg nem mukodo hazassagban a gyerekeik elott "oltek" egymast, regen sokan bantottak baratom mert csendes visszahuzodo volt. Aztan mentek az evek eleg jokepu tanult fiu lett, :) aztan jottem en.
De en meg regebbi kapcsolatokbol szeretnek segitseget kerni. Nincs sablon amit rank lehetne huzni! Ez termeszetes.
De nem tudom mit kellene tennem.. A csaladjat ritkan latom de mindig a legszebb ruhamba megyek szep szolid sminkkel, leulok mint egy porcelanbaba ennyi.. nincs kozos tema! En meg nem erolkodhetek ott.. A szulei sose olelgetik momdjak neki h de szeretunk stb stb. Latszott h szeretet hianya van ezt probaltam megadni neki! Nyilvan egy 26 evest nem olelgetnek ugy mint egy kisgyereket :D de ertitek mirol irok..azt mondja regrol se azok az emlekei h nyaladzas volt..vannak ilyen csaladok. Nekem otthon mindig mondtak h nagyon szeretnek nagyon biztattak, ot nem, de nem is bantottak. Mi hathat ki a felnottkorara?
Mi kell nektek ferfiaknak meg ? :D
* bocsanat! Nem a csaladja bantotta hanem az iskolatarsai! Sokat :(
Aztan eltelt az ido, nem bantottak.. felnottunk.
7 éve vagytok együtt de halvány fogalmad nincsen a kapcsolatokról vagy hogy mi a fontos a párodnak... Remek kapcsolat lehet.
Ha ezek a dolgok nem tök egyértelműek neked és ennyire fogalmad nincs semmiről akkor mit vársz? Ezek vagy maguktól jönnek vagy semmi értelme az egész kapcsolatnak.
Van fogalmam..
Tovabbra is TAPASZTALATOKAT VAROK MAR REGEBBI KAPCSOLATOKBOL AMI EPITO JELLEGU.
NEM ERTEKELEST!
Attol meg mert regota mukodik valami nem kerdezhetek mastol, nem epithetem magam??? Nem fogadhatok meg hasznos tanacsot.
Ujabb semmitmondo haszontalan valasz :(
Most igy hirtelen nem tudom mi hianyzik. De alapvetoen jol vagyok ebben a kapcsolatban mert erzem h szeretjuk egymast es egymasnak mi vagyunk a fontosak. :)
Igen a baj akkor jon ha kepben a csalad. En mar vesztem ossze anyosekkal evekkel ezelott,az rendezodott rosszabb se lett a viszonyunk. Parom idonkent beszel veluk,tesojaval par havonta meg evente 3-4X talalkoznak 1 orat meg ha elkiserem koszonok mert maskor nem tudnek utana meg megy vissza X ezer km-t. Megmondom oszinten hivott tesoja hozzajuk minket kettonket de nincs kedvem menni..parom se forszirozta.. ezen meg miert en ragodjak..foleg ha 0 kedvem menni. Nagyon savanyuak nekem ok olyan semmilyenek + joval idosebbek de ez nem akadaly..de nincs kozos tema. Max annyi h elmeselem en is mit dolgoztam,hogy megy a vezetes..nyelvvizsgam, meg az iskolak amiket letettem..ekkor gratulalnak ok is elmondjak veluk mi van en is gratulalok es ebben kimerul minden :D
Szulei eszrevettek h a koltozes utan semmi kedvunk non stop ott lenni..es azert mert nem ulunk ott ok ugy erzik mi megfeledkeztunk roluk.. anyos szova is tette. En meg mondtam h nek igy van ok fontosak DE van eletunk ertse meg nem vagyunk gyerekek.. anyos total le van maradva.. mivel kozel 7 eve vagyunk 1par anyos 7 evvel ezelott el xD amikor gyerekek voltunk kicsit meg es kulon auto se volt igy veluk mentunk.. De ez elmult..ha szolok neki h az ido eltelt jon az erzelmi zsarolas amit a parom NEM enged ! De anyos ramtolNA ha latogatNAM :D igy pont annyiszor ugrok fel ritkan h erre ne legyen ido. Nincs jobb otletem..
De a családdal nem tudsz mit kezdeni és ezzel nincs is baj. Azt a néhány kötelező alkalmat túlélitek. Amúgy meg jól elvagytok, szerintem ne akarj erőn felül teljesíteni. Könnyen átfordulhat haragba, ha beleadsz és a pátod nem ad bele többet, felborul az adok-kapok egyensúly.
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!