Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen gyakorlati tanács vált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakorlati tanács vált be nálatok?

Figyelt kérdés

Ha a párodnak szinte minden úgy jó ahogy van otthon. Ha elővesz vlmit és nem használja már akkor se teszi vissza a helyére.. ahol lerakta képes otthagyni napokat stb..

Szoktam neki mégsem.. ha már rendet tartok figyeljen rá..

2019. jún. 21. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Nekem az vált be, hogy nem jövök össze igénytelen, életképtelen mamakedvencével.
2019. jún. 21. 19:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Tény hogy sokat dolgozunk de mindig azt mondja ha lesz ideje majd elteszi..de még arra is ami tényleg fel perc..ennyi erővel akkor wcre is akkor megy mikor van ideje érdekes oda megy..( tudom létszükséglet csak a viszonyítás miatt)..és ő a lány..
2019. jún. 21. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
43%

Akkor meg pláne.. egy rumlis igénytelen nővel együtt lakni rémálom.

Milyen tanácsot vársz?

Mi vagy te az apukája hogy nevelni akarod?

Súgom halkan nem fog menni...

2019. jún. 21. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha zavar, akkor elrakom. Ha nem rakom el, nem zavar.

Munkamegosztás van. Én pakolok, mert ő utálja. Ő mosogat, mert azt én utálok. Pl.

2019. jún. 21. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Hányszor kèrdezed mèg meg ezt? Ès mi van, ha ő a lány, ès nem pakol el egyből? Minden bizonnyal ő még sok más dolgot megcsinál amit te nem. Pl. Fürdő takarítás...ha jól emlèkszem múltkor külön kiemelted, hogy te nem vagy rá kèpes, mert allergiás van, ès a gumikesztyű el mèg nem sikerült összebarátkoznod...

Komolyan, mi èrtelme van ennek, hogy állandóan idejössz szavazni a barátnőd?

2019. jún. 21. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Kupis nő vagyok. Sosem ment a rendrakâs. Valahogy nem találom a dolgok helyét, és nincs türelmem a sok csetreszt pakolni. De van 2 gyerekünk, mégse akarok nekik ilyen rossz példát mutatni. Meg egyébként is, nem szeretném, hogy egyszer a férjem belefáradjon az állandó pakolásba. Meg nekem se jó kupiban élni. Érdemes elolvasni Marie Kondo: Rend a lelke mindennek könyvét. Egész normális lett a lakás, mióta követem a könyv instrukcióit.
2019. jún. 21. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát valahol máshol kell kompenzálni akkor. Nálunk ez jött be.

Pl

Ő már kb sosem mosogat. De más házimunkákat egyedül csinál, amit korábban közösen csináltunk.

Szóval mindenképp pozitív irányba kell mozdulni. (Nevelőcélzatnak és szexmegvonáshoz hasonlóknak nincs helye értelmes felnőttek kapcsolatában.)

2019. jún. 21. 23:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Hagyja ott a munkahelyét, koncentráljon csak a vállalkozására, és lesz energiája kiganézni utánad anyádék lakàsát.
2019. jún. 22. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!