Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok milyen gyakran van szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok milyen gyakran van szex?

Figyelt kérdés

Főként olyan párok válaszai érdekelnének, akik együtt is élnek, 3-4 éve együtt is vannak.

Milyen gyakran szeretkeztek? (heti szinten)

Mennyit igényelnél?

2019. jún. 18. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%

Attól függ mennyire vagyunk fáradtak meg mennyire van szar hetünk. Hogyha minden oké akkor szinte minden nap van szex, ebből olyan 3-4 amire azt tudnám mondani, hogy minőségi együttlét. A többi általában csak ilyen "túlélési reszelés".

De nyilván előfordul olyan hét is amikor csak bedőlünk az ágyba minden nap, vagy maximum egy 10 perces taktikai szex van még gyorsan elalvás előtt.

Ez így teljesen jó mindkettőnknek, mindig is ennyi volt, az elején is. Viszonylag nagy szexuális igénye van mind a kettőnknek és a kapcsolatban is fenntartjuk mindig a lángolást ezért a szex még mindig szuper. 9 éve vagyunk együtt ha ez számít.

2019. jún. 18. 20:08
 2/14 anonim ***** válasza:
15 év után(33N,41F) jó ha 2 havonta összejön vmi :-(
2019. jún. 18. 20:52
 3/14 anonim ***** válasza:
29%

24 éve vagyunk együtt, sajnos nem kívánom már a férjemet, de a szexet egyébként igényelnem. Sajnálom, hogy így érzek, mert ez így mindkettőnknek rossz. Ő azt gondolja, csak hormon problémáim vannak, ezért csökkent a libidom. De a helyzet az, hogy csak az irányában érzek így.

Nagy feszültség ez, mert neki kell a rendszeres szex, min. heti 4-5 alkalom, de én vele erre képtelen vagyok már.

2019. jún. 18. 22:05
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
4 éve vagyunk együtt, először minden nap szexeltünk volt hogy napi többször is utána lecsökkent heti 5-6,majd heti 2-3. Most már egy hónapja semmi. Mikor felhoztam, hogy ideje lenne már akkor meg a fejemhez vágta hogy csak azon jár az eszem. (eredetileg csak szexet akartunk egymástól, nem tudom miért meglepő neki hogy hiányzik)
2019. jún. 18. 22:30
 5/14 anonim ***** válasza:
18 éve vagyunk együtt. Havi 1-2 alkalom, de semmi extra vagy tűz.
2019. jún. 18. 23:57
 6/14 anonim ***** válasza:
33%

Hullámzó, ahogy az érzelmek is - ezt úgy értem, h néha atomszerelmes vagyok a férjembe, néha meg “csak” szeretem.

Az első pár évben heti 4-5 alkalom volt, az lecsökkent 3-ra, majd 1-2-re, kb. az 5. év környékén, de olyan is volt, h heti-kétheti egy. Most olyan 4-5 alkalom lehet hetente, de ebben benne vannak az azonnali “újrázások” is. Már nem ijedek meg attól, ha megint változni fog - biztos, h fog. :P

(9 éve együtt)

2019. jún. 19. 07:29
 7/14 anonim ***** válasza:

29 éve vagyunk együtt.

Heti 3-4.

2019. jún. 19. 07:59
 8/14 anonim ***** válasza:
7 éve vagyunk együtt, havonta/kéthavonta ha szexelünk. Inkább kettő.
2019. jún. 19. 09:25
 9/14 anonim ***** válasza:
4 éve együtt és az első pillanattól együtt is élünk. Az elején naponta többször, most 4 év és egy gyerek után heti 4 de ez változó dózisban. Van, hogy minden másnap egyszer, van hogy naponta 3x de akkor csak 2 napon a héten. Többnyire minőségi együttlétek de ritkán nálunk is előfordul a 10 perces csak tudjuk le szex is. Mindkettőnknek teljesen jó így de nekem a periódusom függvényében vannak passzív időszakaim amikor kevésbé kívánom meg van amikor 0-24 ezen jár az agyam. 26F&N
2019. jún. 19. 09:54
 10/14 anonim ***** válasza:
9 éve vagyunk együtt, heti 5-8 alkalommal. Mindkettőnknek kielégítő:) 33/N, 30/F
2019. jún. 20. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!