Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te inkább feláldoznád magad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te inkább feláldoznád magad vagy önző lennél?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk egy pár. Sajnos nincs se mögőtte sem mögöttem olyan szülői háttér amely anyagilag tudna segíteni minket. A 7 év alatt mi nem jutottunk előre egy picit sem, hiába dolgozunk reggeltől estig. A munkánk miatt alig látjuk egymást és ez már a kapcsolatunkon is érződik. Nincs kommunikáció, érintés, a szex is ritka. Gyerek nincs. Én szeretnék külföldre menni egy időre dolgozni, lehetőségünk os lenne, párom azonban nem akar menni, mivel szülei már eléggé sokat bstegeskednek ( idősek) és nem akarja itt hagyni őket. Amúgy sem látom rajta azt a tűzt, hogy akkor most elindulok és új életet kezdek. Ti mit tennétwk vagy nem tennétek a helyemben? Örlődöm, mert 7 év az 7 év.

2019. jún. 11. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
A párod elég normálisnak tűnik, lehet téged sem hagyna el, ha egyszer gondoskodásra szorulsz, úgyhogy gondold át érdemes-e ezt kockáztatni vagy esetleg van módja itthon is többet összekaparni (másik munkahely?), ill. ötletként tűzzetek ki minimum havonta egy napot, ami csak rólatok szól, nem a kötelességekről. A jövőt senki sem látja persze, hogy azt bánod majd, ami kihagytál vagy akit elhagytál.
2019. jún. 12. 05:51
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ez a kapcsolat veszett.

Eleve, az hogy nincs kommunikáció, meg szex sem erre ad okot. Ha valaki kívűnja a másikat, azért az a pár perc időnként belefér akkor is ha fáradt.

Másrészt ő nem törekszik arra, hogy előrébb legyetek, inkább visszatart. Nos ha egy ilyen kapcsolatban akarsz maradni a jelenlegi helyzet ellenére is, ennyi idő után már lassan kell jönnie a családalapításnak is, ha magatokra nincs idő és pénz, akkor mire akartok gyereket vállani majd?

2019. jún. 12. 07:57
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem igaz, hogy ha kimész dolgozni, azzal nem nyílik ki a világ, sőt!!! Én is dolgoztam kint éveket és ennél jobban ki se nyílhatott volna. Hiszen nem turista, hanem ott lakó emberként látod a hétköznapokat.

Szóval ne mondjon ilyet az, aki egy percet se dolgozott kint!!!

A kapcsolat nem fog működni, mert nagyon mások vagytok. Ő otthonülős, nincs sok ambíciója, te azért haladnál már és nem akarsz úgy meghalni, hogy nem láttál, nem tapasztaltál eleget. És igazad van! Menj! Szuper élmény és nagyon jó tapasztalat kint is dolgozni!

30n

2019. jún. 12. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kinyílik a világ, de aztán lehet, hogy egyedül lesz benne. De vannak felfedező típusok, akik megőrülök otthon, mások meg biztonságra vágynak. Ha a párod elfogadná (nem úgy érzi, hogy otthagyod a kakiban), és lenne rá lehetőséged, akkor pár hónapos "kiküldetést" is megpróbálhatsz felhozni, intézni.
2019. jún. 13. 04:31
 15/15 anonim ***** válasza:

"Nekem legalább 20 ismerősöm hazajött a legkülönbözőbb országokból, mert semmivel nem éltek jobban mint itthon. Akiknek bejött azoknak olyan végzettsége van, amivel itthon is fél milliókat keresnének."

Ne égesd magad inkább. Az hogy az ismerődeid semmirekellők elég szomorú. Én csak olyat ismerek, aki kiment és soha az életben nem jön vissza ebbe a koszfészekbe, pedig egyik sem tudós vagy mérnök. Itt az élelmességen van a hangsúly. Szóval inkább a helyedben nem reklámoznám ezt.

A kolbászos hülyeségetekre meg már írtam párszor: Ha abból lenne, a kutyák már megették volna.

2019. jún. 23. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!