Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te inkább feláldoznád magad vagy önző lennél?
Mennék.
A jelen helyzetben a kapcsolatotok tönkre fog menni.
Sajnálom a beteg, öreg szülőket de ha külföldön jobban keresnétek, anyagilag is.jobban tudnátok őket támogatni.
És én mennék akkor is ha ő nem akar. Párkapcsolat igen, de a te életed az a TE egyedüli életed és ha azt érzed nem fejlődsz, és van lehetőséged lépni a jobb felé akkor meg kelp ragadni ezt.
Aki itthon ennyire nem tud boldogulni az kint sem fog tudni. Baromira Fidesz ellenes vagyok, de abban maximálisan igazuk van, hogy sorra jönnek haza azok, akik kimentek a sok lóvé meg kolbász kerítés reményében. Nekem legalább 20 ismerősöm hazajött a legkülönbözőbb országokból, mert semmivel nem éltek jobban mint itthon. Akiknek bejött azoknak olyan végzettsége van, amivel itthon is fél milliókat keresnének.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha 7 év alatt semerre nem jutottatok nem az országgal van baj, hanem ti csináltok valamit nagyon rosszul. Kismillió munkahelyen kapkodnak a normális munkaerő után. Aki akarta az vitte valamire. Párommal sem kaptunk soha semmilyen szülői támogatást, de mégis van csomó spórolt pénzünk és jól élünk. Aki itthon nem tud karriert építeni és pénzt gyűjteni az nem fog tudni máshol sem. Ez nem hely, hanem képességek és akarat kérdése. Hogyha akartatok volna változtatni ezen a helyzeten akkor már rég megoldottátok volna. Ha ti nem dolgoztok se a karriereteken se a kapcsolaton akkor nem fog működni egyik sem, külföldön sem.
De ehhez nem kell külföldre költözni amit szeretnél. Azzal, hogy kiköltözöl pont nem fogod megismerni a világot. Annyi lesz a különbség, hogy nem az itthoni, hanem a kinti mókuskerékbe fogsz beleragadni.
Hogyha ez hiányzik akkor utazgass, menj el nyaralni egy baráttal vagy akár egyedül, de annak, hogy emiatt elmész mosogatni külföldre semmi értelme nincs és nem fogod vele elérni ezt a célodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!