Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te inkább feláldoznád magad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te inkább feláldoznád magad vagy önző lennél?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk egy pár. Sajnos nincs se mögőtte sem mögöttem olyan szülői háttér amely anyagilag tudna segíteni minket. A 7 év alatt mi nem jutottunk előre egy picit sem, hiába dolgozunk reggeltől estig. A munkánk miatt alig látjuk egymást és ez már a kapcsolatunkon is érződik. Nincs kommunikáció, érintés, a szex is ritka. Gyerek nincs. Én szeretnék külföldre menni egy időre dolgozni, lehetőségünk os lenne, párom azonban nem akar menni, mivel szülei már eléggé sokat bstegeskednek ( idősek) és nem akarja itt hagyni őket. Amúgy sem látom rajta azt a tűzt, hogy akkor most elindulok és új életet kezdek. Ti mit tennétwk vagy nem tennétek a helyemben? Örlődöm, mert 7 év az 7 év.

2019. jún. 11. 23:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
itt nem maradnék ha semmire se jutok,az életem nem cseszném igy el.
2019. jún. 11. 23:30
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Mennék.

A jelen helyzetben a kapcsolatotok tönkre fog menni.

2019. jún. 11. 23:36
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Menj! Ha ez a lehetőség van csak, hogy egyről a kettőre juss, akkor menj! 🙂
2019. jún. 11. 23:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂Nagyon nehéz döntés és eljött az ideje, hogy meghozzam.
2019. jún. 11. 23:47
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Sajnálom a beteg, öreg szülőket de ha külföldön jobban keresnétek, anyagilag is.jobban tudnátok őket támogatni.

És én mennék akkor is ha ő nem akar. Párkapcsolat igen, de a te életed az a TE egyedüli életed és ha azt érzed nem fejlődsz, és van lehetőséged lépni a jobb felé akkor meg kelp ragadni ezt.

2019. jún. 11. 23:55
 6/15 anonim ***** válasza:
40%

Aki itthon ennyire nem tud boldogulni az kint sem fog tudni. Baromira Fidesz ellenes vagyok, de abban maximálisan igazuk van, hogy sorra jönnek haza azok, akik kimentek a sok lóvé meg kolbász kerítés reményében. Nekem legalább 20 ismerősöm hazajött a legkülönbözőbb országokból, mert semmivel nem éltek jobban mint itthon. Akiknek bejött azoknak olyan végzettsége van, amivel itthon is fél milliókat keresnének.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha 7 év alatt semerre nem jutottatok nem az országgal van baj, hanem ti csináltok valamit nagyon rosszul. Kismillió munkahelyen kapkodnak a normális munkaerő után. Aki akarta az vitte valamire. Párommal sem kaptunk soha semmilyen szülői támogatást, de mégis van csomó spórolt pénzünk és jól élünk. Aki itthon nem tud karriert építeni és pénzt gyűjteni az nem fog tudni máshol sem. Ez nem hely, hanem képességek és akarat kérdése. Hogyha akartatok volna változtatni ezen a helyzeten akkor már rég megoldottátok volna. Ha ti nem dolgoztok se a karriereteken se a kapcsolaton akkor nem fog működni egyik sem, külföldön sem.

2019. jún. 12. 00:04
 7/15 A kérdező kommentje:
Én sem az ő szavazó táborukat erősítem, párom már annál inkább. Engem ez is zavar, szerinte minden jól műkődik itthon. 🤣 Szerintem meg nem. Nem a félre rakott pénz hoányzik, nem az anyagiakról van annyira szó. Sokkal inkább arról, hogy lássunk világot, osmerjünk meg sok új embert, legyenek élményeink. De sajnos ő erre nem annyira nyitott, st az emberekre nem kíváncsi. A focin kívűl nem sok minden érdekli.
2019. jún. 12. 00:14
 8/15 anonim ***** válasza:
23%

De ehhez nem kell külföldre költözni amit szeretnél. Azzal, hogy kiköltözöl pont nem fogod megismerni a világot. Annyi lesz a különbség, hogy nem az itthoni, hanem a kinti mókuskerékbe fogsz beleragadni.

Hogyha ez hiányzik akkor utazgass, menj el nyaralni egy baráttal vagy akár egyedül, de annak, hogy emiatt elmész mosogatni külföldre semmi értelme nincs és nem fogod vele elérni ezt a célodat.

2019. jún. 12. 00:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. jún. 12. 00:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
7 éve élek külföldön, szar melóval kezdtem, de felfejlődtem. Nem bántam meg hogy dobbantottam. Most látom csak hogy milyen mikor él(!) az ember.
2019. jún. 12. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!