Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Albérlet vagy inkább már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Albérlet vagy inkább már házra gyűjtenél?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt és szeretnénk már összeköltözni, de mindketten nemrég kezdtünk el dolgozni és így még nagyon sok év lenne mire lenne pénz saját házra. Ha albérletet veszünk ki akkor meg esélyünk se lenne nagyon félrerakni. Te mit tennél?
2019. jan. 29. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezért vettünk mobilházat. Lehet rá negatívumokat mondani, persze, jobb lenne egy "rendes" ház, de azért VAN egy SAJÁT lakhelyünk, amire másképp esélyünk se lett volna (errefele 30 millától indulnak a lakható állapotú házak).

Így elég lcsón megélünk és tudunk gyűjteni, egyszer majd lehet, hogy tudunk venni valami jobbat. Addig is együtt élünk, és megvan a saját házunk, saját várunk, ez nekünk megér annyit, hogy nem túl "puccos".

Albérletre soha nem költenék, két évet laktam albiban, azóta is nagyon fáj, hogy egy csomó pénzt elszórtam rá, amit soha nem kapok vissza, és semmi hasznom belőle, egyszerűen tömtem valaki más zsebébe. :(

2019. jan. 29. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Olcsóbb albérlet?

Ha egy év után kiderül, hogy nem egymást keresitek mégsem, akkor még mindig hazamehetsz gyűjteni pénzt. De anélkül, hogy együtt éltetek, nem jó ötlet közös lakást venni.

2019. jan. 29. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

"Ha egy év után kiderül, hogy nem egymást keresitek mégsem, akkor még mindig hazamehetsz gyűjteni pénzt. De anélkül, hogy együtt éltetek, nem jó ötlet közös lakást venni."

Hiába élnek jól évekig együtt albérletben, utána is lehet bármi, ami miatt úgy döntenek, hogy szétmennek. Én nem dobnám ki albérletre a pénzt, ha van más lehetőség is.

2019. jan. 29. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Kis időre működik az albi kipróbálni ha más lehetőség nincs, de mindenképp saját ház,szerintem nem mindegy hogy törlesztőt fizetitek vagy az albit ami soha nem lesz a tietek de a ház igen!
2019. jan. 29. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!